C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

UN DESEMBRE DIFERENT AL SUNWAY INTERNACIONAL CHESS FESTIVAL

collage sunway 2020

Un grupet de jugadors del nostre club van decidir que el desembre congelat donar-li una mica més d’escalfor, van anar a jugar al VII Sunway Sitges International Chess Festival.

 

Aquest Festival ens ha ofert una gran varietat de tornejos. Uns han jugat el ritme Stàndar un 90’30’30’’, uns altres han decidit jugar el torneig blitz nocturn a ritme de 3’2’’, i d’altres han volgut matinar un diumenge i jugar el blitz junior a 5’3’’.

Dins del grup blitz Junior teníem jugant els germans Eloi i Alan Puerto, la Laura Toquero i l’Arnau Sànchez. Van jugar set partides amb molta il·lusió. Una il·lusió descrita per la seva mirada camuflada per la mascareta, que ens acompanya cada dia.

La nit fa màgia, sobretot quan la paraula clau és ESCACS, i el ritme és un 3’2’’. Dins d’aquest torneig teníem jugant l’Aramí Lobo, l’Arnau Sànchez i el seu pare l’Hilari Sànchez també es va atrevir amb aquest ritme. En aquest torneig llampec els nostres jugadors van tindre l’oportunitat de compartir sala, inclòs taula amb grans jugadors titulats, el resultat serà en un futur no gaire llunyà tornar a fer-ho.

I per altra banda tenim l’altre grupet de jugadors que van decidir jugar el ritme Stàndar. Un ritme que a la jugada 40, el rellotge s’incrementarà 30’. Aquest temps de més serà de patiment per alguns pares, o de poder-se relaxar en el cas d’algun jugador que vagi una mica coix de temps.

En el grup A van jugar l’Emili Romeu, l’Eric Iborra i l’Aramí Lobo. En el grup B, els nostres jugadors van ser l’Adahara Carrasco, la Laura Toquero, el Josep Mª Parra, l’Ainhoa Casares, l’Asier Casares i l’Arnau Parra. Algunes d’aquestes partides les vam poder gaudir o patir, la retransmissió ens va oferir aquesta oportunitat.

El patiment va tindre la seva recompensa, per tots nosaltres, sobretot pel qui li va tocar la grossa. 1.386 km., deu rondes invicta, amb 8 punts de 10, en retransmissió la major part del temps, l’Arnau Parra Ordorica va assolir un MAGISTRAL SEGON LLOC, i uns CALERONS!!!

El Josep Mª Parra, pare de l’afortunat va obtenir un petit premi. L’Ainhoa Casares s’emportà premi a la classificació, a la millor noia, i un de tram.

L’Arnau Sànchez es va endur un premi del torneig de ràpides.

Aquest torneig ens ha donat una gran il·lusió, que es barrejarà amb les llums nadalenques i amb els desitjos d’un Nadal ple de somnis.