C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

LES NOIES DEL LLINARS EN JOC

Aquest diumenge dia 13 de desembre les noies del Llinars van estar a la II Trobada femenina que organitzava la Federació Catalana d’Escacs.

La Laura Toquero, l’Adahara Carrasco, l’Ariadna Carrasco i l’Ainhoa Casares van gaudir d’una gran matinal.

 

La recepció va ser a les 9’30 hores del matí a les instal·lacions exteriors de l’hotel Sunway a Sitges. Tot seguit van dividir en dos grups a les jugadores, unes farien les simultànies amb la GM Antoaneta Stefanova, i les altres amb la WFM Gal·la García Castany. Van ser més de dues hores que les nostres noies van poder gaudir d’aquestes dues grans jugadores.

Després d’un descans, arriba l’hora. L’hora d’escoltar a la Laia Palau. Una referent de l’esport femení que donarà molts ànims per continuar lluitant.

I tot seguit tenim la Magistral classe amb el GM Pepe Cuenca.

MAGISTRAL I MAGNÍFICA!!!, és l’adjectiu per poder definir aquesta classe. La proximitat i el carisma del GM Pepe Cuenca va convidar a fer que les nostres noies fossin molt participatives.

I no es pot finalitzar la matinal sense un dinar. Un dinar que ens agermana dins d’aquest fabulós món dels escacs, que convida a reforçar els vincles i que l’amistat siguis d’on siguis perduri.