C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

CAP D’ANY AMB ESCACS

collage canovelles 2021

Després dels dinars d’aquestes festes nadalenques, haurem de pair-ho, i quina millor forma que anant a jugar a escacs.

 

Aquesta vegada tocarà anar cada dia amb un fred gebrador a la població de Canovelles. Un open que ja comença a tindre renom a la nostra comarca.

Ben camuflats amb guants, bufandes, gorres de llana i mascaretes el Llinars ha participat amb 13 jugadors, començant per la categoria inferior teníem, l’Eloi Puerto, l’Ariadna Carrasco, el Noah Molina, el Roc Boix, l’Eric Iborra, l’Arnau Sànchez, l’Emili Romeu, l’Aramí Lobo, l’Adahara Carrasco, la Laura Toquero, l’Arnau Parra, el Gorka Parra i l’Hilari Sànchez.

Amb tants jugadors del club hem tingut diversos enfrontaments. La gràcia és que el punt es queda a la mateixa taula!!!

No ha sigut un torneig fàcil, ja que hi havien dies de doble ronda a un ritme de 90’30’’, i com sol passar algunes rondes tancaven sala. L’últim dia, la classificació es va fer esperar, dues taules acabaren tardíssim, i els desempats també feien de les seves.

Finalment l’Arnau Sànchez, el Gorka, el Roc i l’Aramí van aconseguir premi. Per molts d’ells era el seu primer des de feia uns mesos, d’altres ja s’havien estrenat al Sunway. I el més petit de la colla l’Eloi, amb moltíssimes ganes de tornar a repetir. De segur, que ben aviat els tornarem a tindre donant voltes pels tornejos.

I amb aquest torneig tanquem l’estranya temporada d’escacs.