C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

RONDA 8

PEONA I PEÓ SUB12 – LLINARS SUB12 2,5 – 1,5 

Hoy en la penúltima jornada de la liga nuestro equipo sub12A nos hemos desplazado a Barcelona para enfrentarnos a un club muy conocido y fuerte, enfrentamiento habitual de cada año en esta categoría , el Peona i Peó. Hemos llevado un gran equipo aunque el resultado final esta vez no nos ha acompañado, formado por Asier, Arnau Parra, Sergio y Aramí. Empezaba el matx y las partidas en la apertura muy igualadas y algunas muy rápidas, una hora más tarde Aramí ponía su partida a nuestro favor con una partida muy sólida y segura, bravo por la femenina del equipo, poco después Arnau luchaba en un final con peones pero con calidad de menos, torre contra alfil, aparentemente final de tablas pero la partida se decantó para el rival poniendo el 1-1 en el matx, casi seguidas Asier también ponía fin a su partida perdiendo, se complicaba el matx con 2-1 en contra, quedaba Sergio para intentar el empate, poco después de terminar los demás, más o menos a las 2 horas de juego, el rival le pidió tablas pero Sergio se las denegó aunque la partida era igualada para intentar puntuar al ser un rival directo en la clasificación, finalmente pasadas las 12.00h llegaban en un final con torre cada uno y peones, fueron cayendo peón por peón por los dos bandos y se quedó la partida con las torres y a su consecuencia las tablas, final muy trabajado e igualado.

La semana que viene toca la última ronda en casa contra el Granollers y con opciones para jugar la final play off.

FELICIDADES AL EQUIPO !!!!!

(Crònica de Javier Gómez)

LLINARS “B” – TRES PEONS “E” 5 – 3

Aquest diumenge ens hem posat el llistó molt alt al guanyar als Tres Peons. És veritat que han portat un equip que no corresponia al de les altres rondes i es que ells també tenen altres equips més potents que necessitaven de jugadors. Nosaltres hem fet la feina i ara toca prepara-se per aquest diumenge i intentar guanyar a domicili al Sant Quirze. Ara mateix tornem ha estar empatats els tres equips, el Ripollet, el Sant Quirze i nosaltres. Si diumenge guanyem tenim moltes, moltes possibilitats de pujar la categoria a Preferent. Hi han moltes combinacions possibles, però amb la nostra victòria, el Ripollet hauria de guanyar casi en tots els taulers… Això vol dir, que no podem fallar (una mica de pressió per als jugadors que llegeixin la crònica no estarà malament, el seu delegat el conec i demanarà durant tota la setmana la preparació de les partides al 100% i qui no es prepari, que es prepari!). Si després no podem guanyar no serà per haver-ho intentat. Ens felicitarem igualment i anirem a fer un vermutet…

(Crònica de Gerard Prats)

PARETANA SUB12 “B” – LLINARS SUB12 “B” 2 – 2

Avui l’equip del sub12B ha estat format pel Iago Gayoso, l’Arnau Sánchez, l’Arnau Pérez i en Pau Díez, hem jugat a casa de la Paretana, hem tret un 2-2 gràcies als nostres Arnau’s (quins cracks). L’Arnau Sánchez amb un escac i mat amb les dues torres ha fulminat al contrincant. L’Arnau Pérez amb una partida molt bé plantejada ha acabat amb el contrincant amb el mat del Lègal. Molt bé equip!!!!!! Hem tret dos punts molt importants, la setmana que ve descansem i depenen del que facin la resta veurem com hem quedat en la classificació.

La reportera més ditxaratxera (Rafi Arjona).

LLINARS – FIGUERES “B”  7,5 – 2,5

Avui ens visitava l’equip cuer de la categoria, … i, a més, tampoc no han pogut dur el seu millor equip. Ja d’hora els teníem pel Club, abans que la majoria dels nostres propis jugadors, … i s’anaven a esmorzar a esperar l’inici de la partida. El matx no ha tingut massa història, …. fora que els tres del mig no hem sabut passar de les taules, … i gràcies ! Una victòria còmoda, sense ensurts. 

Aquest resultat ens deixa en una situació immillorable per lluitar per l’ascens a l’última jornada. Amb els resultats que s’han donat aquesta jornada, … ara estem empatats Gerunda “B” i Llinars al davant amb 6 punts de 8 possibles, però ells amb molt millor desempat, … i això ens fa estar en una posició desfavorable per enfrontar l’últim partit, … però allà estarem nosaltres, lluitant de valent, per aconseguir el que seria una fita històrica per al nostre Club i el nostre poble, … pujar a la 1ª Divisió Nacional!

(Crònica de Joan Antoni Pérez)