C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

RONDA 7

LLINARS “D” – BARBERÀ “D” 1,5 – 2,5

 L’equip de les dones sortia com a favorit. Però ja diuen que la partida s’ha de jugar. I això vam fer les nostres joves i dones.

I ho van fer bé, però està clar pel resultat que no prou bé. L’avantatge és que podem millorar aquests resultats i que cal felicitar a cadascuna d’elles per la partida jugada.

 La Tura Espada va ser la primera en acabar i va donar una victòria important per l’equip de les dones. S’enfrontava a l’Angel Izquierdo, delegat del Barberà. Va fer una partida ràpida, arriscada però valenta. Caldria això sí que anotéssim millor les jugades que després costa un tou poder seguir-la.  Moltes felicitats Tura!!! Totes estem molt satisfetes amb el teu punt ràpid i enèrgic. Aquí tenim a la Tura, la nostra tercer tauler:

La Judit Gómez va lluitar bé la partida contra el Joan Gavaldà. Va realitzar dues jugades que tot i no ser errònies, no eren les més encertades. Vam revisar la partida i això és el que ens fa pensar que millora dia a dia i la propera ja podrà ser una victòria pel nostre equip. A l’igual que la Tura, cal esforçar-se en anotar correctament les jugades. Aquí tenim la Judit, la nostra quart tauler:


 La Glòria Catarineu va jugar amb el Santi Soriano. La partida semblava estar sempre en posició guanyadora per la Glòria, però el desenllaç no va ser l’esperat. Hi haurà més ocasions per acabar gunyant la partida. Ànims i endavant, que això no ha estat res. Aquí veiem la Glòria, la nostra segon tauler:


 La Núria Panadés va lluitar aferrissadament la partida amb el Manuel García. Un primer taulell sempre és més dificultós i sobretot per les més joves. Va situar molt bé les seves peces, però el temps que se li esgotava i un final complicat, la van obligar a acceptar les taules que ja feia estona li havia ofert el contrari. Ben lluitada Núria i ben rebudes les taules. Vas intentar fins el final guanyar el punt per l’equip i totes nosaltres t’ho agraïm. Felicitat Núria! Aquí us mostrem la imatge de la nostra primer tauler:


 A reveure companyes del club.

(Crònica de Noemí Santiveri – Delegada de les DONES DEL LLINARS)

LLINARS “C” – SANT BOI LLUÇANÈS 2,5 – 5,5

Bon dia a tothom i aquest diumenge el nostre equip s’aixeca amb ganes de fer les coses com cal, que es guanyar, però dir-ho és una cosa i la realitat es una altre. Hem de dir que el Sant Boi de Lluçanès es va impossar però el nostre equip els va plantar cara fins l´últim moment. Va ser un partit força interessant e igualat fins el 1,5-2,5 punts. A partir d´aquí l’equip Lluçanenc va posar la directa fins arribar el resultat de 2,5-5,5 punts. A més, tot i que hem de dir que no serveix d´excusa, el rival tenia una mitja d´elo aproximadament de 100 punts de diferència al seu favor.

Al primer tauler, jugava el Gorka Parra on es va enfrontar amb un rival molt superior a ell, amb un diferencial d´elo de 550 punts. Tot i així, hem de dir que li va oposar una gran resistència i el rival va tenir moltes dificultats per guanyar-lo. Hem de felicitar-lo per no arronsar-se amb un rival d´aquet nivell i mai donar la partida per perduda. Al segon tauler, el Sergi Collazo va realitzar una partida molt seriosa, tambè jugant amb un rival de més elo i aconseguint unes taules molt lluitades i merescudes. Al tercer tauler, el Jaume Gayoso tambè va obtindre taules, però se li ha d’estirar de les orelles perque tenia peò de avantatge i encara molta partida per jugar: creiem que podria haver guanyat amb aquest petit marge. De totes maneres, se li ha de felicitar ja que es un jugador molt regular. Al quart tauler, en Xavier Lobo, per fí, va aconseguir la seva primera victòria amb un rival superior. Tot s’ha de dir que amb una mica de sort, ja que el rival va cometre un error garrafal. Hem de dir que en aquest esport guanya, moltes vegades, el que menys errors comet. Al cinquè tauler, Josep Veciana va perdre una partida amb un final de torre contra cavall, que en un principi semblava molt igualada per la posició dels peons. Finalment va perdre. No obstant, se li ha de felicitar per ajudar-nos com cada diumenge fent grup i equip. Al sisè tauler, l´Òscar Ceruelo també va perdre. La seva partida es va desenvolupar d’una forma ràpida i es va precipitar en certs moviments, que li van portar a l´error i, com a consequència, perdre. Creiem que es un jugador amb creixement i estem segurs que d´aquestes partides a llarg termini li reportaran la suficient experiència per capgirar els resultats amb futur. Al setè tauler, el Javier Gómez va fer una partida molt seriosa i creiem que mereixia la victòria final. Finalment, es van convertir en taules.  Li hem de dir, que ha de tenir més confiança en si mateix quan juga amb jugadors de més nivell. Des d’aquí li animen a que continuï així. Al vuitè tauler l´Asier Casares, el jugador més petit del partit amb 10 anys, va disputar la seva partida amb un jugador superior. Va perdre, però s´ha de dir que el mig joc estaba relativament millor. Li hem de dir, que ha de tindre paciència i constància i, de ben segur, els resultats arribaran.

Res més de moment. Felicitar a tots el jugadors pel seu esforç i sacrificar un diumenge més, per representar a la nostra segona casa “CLUB D´ESCACS LLINARS”

(Crònica de Xavier Lobo)

TRES PEONS “B” – LLINARS   5 – 5

Avui no ens ha acompanyat la sort, … i al final el nostre rival ens acabat empatant un matx que se’ns havia posat bé. Les dues últimes partides estàvem ja en finals i amb lleugera avantatge en una i amb igualtat a l’altra, … i de la primera només hem pogut treure taules i hem perdut l’altra, …de forma que al final un empat que ens ha deixat no massa bon regust. Com anecdòtic “el presi” ha guanyat la seva primera partida …
Les dues últimes rondes no ens han afavorit, … però aquest equip té un nivell de jugadors i jugadores que fa a un sentirse orgullos d’acompanyar-los cada diumenge. Toca continuar lluitant totes les partides que queden, … i aspirar a tot. En aquestes dues rondes hi hauran matxs entre rivals directes a l’ascens, … i allà estarem batallant fins l’últim alè!

(Crònica de Joan Antoni)

LLINARS SUB12 “B” – MATARÓ SUB12 “B” 2 – 2

Aquí la reportera ditxaratxera i delegada de l’equip Sub12 “B” us deixa els comentaris del dia d’avui.
Els nostres jugadors i per ordre de taulers de la ronda 7 han sigut la Maria Glòria Panadés, la Laura Toquero, en Iago Gayoso i l’Arnau Pérez Sánchez. Hem tret un empat 2-2 contra el Mataró.
Hem assistit a un partit de tennis en el primer i tercer tauler….A no, era escacs!!!!!

La Laura ha guanyat amb una partida molt ben plantejada amb un escac i mat amb Dama i Torre,

i l’Arnau amb una gran partida ha fet un doble escac i mat amb Cavall i Dama.

Sou grans equip!

(Crònica de Rafi Arjona)


SABADELL “D” – LLINARS “B” 2,5 – 5,5

 Diumenge tranquil i esmorzar amb l’Ernest Garcia, mentre l’equip feia la feina. No podia presentar-se el tercer tauler per malaltia i després de guanyar el pare Company, el fill feia unes taules i la cosa ja s’encarava tot i que s’arribaria a l’empat a 2,5-2,5. Els primers taulers van resoldre sense dificultats i ens vam endur el matx. Ara anem tercers amb triple empat i per tant queden dues rondes per intentar pujar de categoria. Ànims que ho podem fer!

(Crònica de Gerard Prats)

LLINARS SUB12 – VILAFRANCA SUB12 2 – 2

Avui diumenge rebem a casa nostra al Vilafranca.
Una victòria molt còmode i ràpida per part de l’Aramí en 50′ de joc. Una entrevanc d’en Sergio igualava el matx. Després venien unes difícils taules per part de l’Arnau. I els nervis entre els companys ambdòs equips ja començaven a fer-se notar per la sala de joc. En 2h 30′ finalitzava l’última partida del Marc amb unes super lluitades taules. Resultat final 2-2.