C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

EL CLUB d’ESCACS LLINARS FA HISTÒRIA!!!

GUIXOLENC – LLINARS  3,5 – 6,5  …. i CAMPIONS!! …

A 1ª DIVISIÓ!!!

A la Foto els 12 integrants de l’equip A: (de esquerra a dreta drets) Martín, Alejo, Oriol, Ayats, Arnijas, Laura, Pawel, el presi, Guillem, (de esquerra a dreta ajupits) Toquero, Andrea i Josito.


FITA HISTÒRICA!! El nostre Club aconsegueix l’ascens a 1ª Divisió Nacional quedant campió del seu grup. No ha estat fàcil, … i no ha estat tot en les nostres mans. Teniem punts d’informació a tots els partits, ja que semblava que el campionat es decidiria pel desempat.  I així ha anat, … la victòria més ràpida del nostre equip l’aconseguia Ayats en 20 minuts i ens donava el primer punt, … però a la vegada se’ns torçaven dues partides als altres primers taulers.

Ens igualaven el partit, per una mica desprès posar-nos 1 a 2 al nostre favor i una mica més tard l’1 a 3;…. però mentre revíem informació dels altres partits i ens desinflàvem una mica al veure que els resultats no ens acompanyaven …, i que havíem d’aconseguir un 1 a 9, sempre que el Gerunda B guanyés per la mínima; … però l’evolució de les nostres partides feien quassi impossible aconseguir superar el desempat, així que calia assegurar la victòria i la classificació a la promoció, i desprès esperar el resultat del partit Masnou-Gerunda “B”; que en aquell moment anaven empatats a 1. El nostre partit va evolucionant fins acabar en el 3,5 a 6,5 final;… i al Maresme el Masnou es posa per davant 4,5 a 3,5. La següent mitja hora és difícil d’explicar, … tots plegats al voltant dels telèfons (18 persones, entre elles un polac i un alemany, jeje), amb el cor bategant a mil per hora cada cop que arribava un whatsApp o sonava un mòbil. Gerunda aconsegueix un nou punt, … i creixen els nervis, … per 10 minuts més tard rebre una trucada al telefon del Félix (eren les 14:05 h), … uns segons eterns mentre s’ajusta l’audífon,… l’emoció no li permet escoltar, … i …. 5 a 5 !! Esclat d’alegria .. i emocions a flor de pell !! Sóm campions …. i de primera!!

Volem agrair al Masnou el seu esforç, … que necessitava la victòria per no baixar de categoria, … i s’ha quedat a les portes. Li dessitgem molta sort l’any vinent i que retornin a la 2ª divisió en la que amb tanta dignitat han competit.

El diumenge que  que ve a jugar la fase final amb els altres tres campions

(COMTAL, CASTELLDEFELS i VALLS), …. i a disfrutar dels partits!!

(Crònica del presi Joan Antoni Pérez)