C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Ronda 5

(Crònica per en Joan Antoni Pérez)

El primer equip i el sub12 punxen, … la resta d’equips EXCELENTS !!Tres victòries i dues derrotes ens fan migsomriure aquesta setmana!

2ª Divisió: LLINARS – MONTMELÓ ( 4,5 – 5,5 )

No hi ha forma de guanyar-los, … i ens fan perdre la imbatibilitat ! El Montmeló s’està convertint en aquell equip, que vingui qui vingui, sempre ens acaba guanyant! Avui, l’oportunitat estava a la nostra banda, ja que, malgrat ens passaven de llarg als tres primers taulers, a partir del 4t l’avantatge era nostra, … però no ha pogut ser. Un gran ambient d’escacs amb els amics de Montmeló, tant en els taulers com fora d’ells, i que ells també portaven un equip amb molts joves. El matx se’ns ha posat en contra ràpidament, amb la derrota d’en Guillem i on el presi i l’Arnijas no han estat capaços de passar de les taules. Quan s’ha arribat al 2 a 4 en contra, és quan el matx ha agafat emoció perquè ha començat la remuntada, .. però no l’hem pogut culminar i en els apuros de temps han jugat millor els nostres rivals. El més destacat: La derrota d’en Guillem, que ens ha costat païr-la, …. la nova victòria de Josito (i ja van 4 de 5!) … i l’emoció de les últimes dues partides de Toquero i Dani, que ens han fet concebir esperances de rematar la remuntada, .. però que no ha pogut ser.

1ª Categoria: LLINARS “B” – S.C.C. SABADELL “D” ( 7 – 1 )

Veni, vidi, vici “2” Els nostres del “B” continuen enratxats i guanyen de forma excelsa per segona setmana consecutiva. Erem superiors en Elo (els treiem més de 100 punts per tauler), i a fe que ho hem demostrat. Res a comentar, contudent victoria. El més destacat: Curiosament, i com la setmana passada, l’única derrota, … però aquesta vegada en mans de l’Alejo, i que perd la seva imbatibilitat, … l’estrena d’en Piña amb victòria i que la familia Prats torna a sumar per parells, …junt amb la resta de jugadors.

2ª Categoria: BADIA “B” – LLINARS “C”  ( 2 – 4 )

Els nostres Rockers i els seus subs aconsegueixen una gran victòria! Un matx igualadíssim d’entrada, … i un Badia que ho estava fent molt bé a la categoria, sense cap derrota, fins avui. Desplaçament conjunt amb el nostre “D”ones, … cap un Club que està treballant també molt bé els escacs de base. La fortalessa d’en Jaume i del nostre GM Lobo a davant, on resulta molt difícil guanyar-los, la rematen els nostres subs per darrera ! El més destacat: En Gil (que retornava a l’equip) i l’Oscar (Ceruelo), que tot el que juguen amb aquest equip ho guanyen ! … i el retorn a la senda de la victòria d’altre Òscar (en Ridao).  Amb una còmoda posició a la classificació, .. podem mirar cap a munt!!

3ª Categoria: BADIA “D” – LLINARS “D” – ( 1 – 3 )

Les Dones, … a la seva!! … i allunyen a un perseguidor i continuen imbatudes! Aquesta vegada dues mares i dues joves defensaven els nostres colors,… i de nou una gran solvència! Han passat 7 jugadores per aquest equip, … i no es resenteix . El més destacat: El retorn de la Núria (Panadès) a l’equip per continuar amb la seva ratxa de 4 de 4, … i nova victòria per incopareixença per l’altra Núria (l’Español) que li desapareixen els rivals dels taulers. Destacar el difícil paper de la Tura defensant el primer tauler … i la Noemí que sembla que s’està rejovenint cada diumenge que passa!

Sub12 Preferent: CERDANYOLA DEL VALLÈS – LLINARS  ( 4 – 0 )

Repàs del líder, … i perdem la imbatibilitat ! El líder del grup ens ha donat un bon repàs, … i no hem pogut fer res. L’Asier, en Sergio, la Laia i en Quim s’han dut un rosco cada un cap a casa,… encara que han sapigut mantenir el somriure.  El més destacat: L’ànim de la nostra delegada, l’Anna, … i la seva gran tasca fent-los veure les parts positives de tot plegat, .. i això que avui s’ho han posat molt difícil!

La setmana que ve els cinc equips a casa !! Quina gran jornada d’escacs ens espera !