C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Mig febrer i 44,4% de la lliga completada.

(Crònica per en Joan Antoni Pérez)

DOLÇA 4ª RONDA !!


Tres victòries i dos empats ens fan somriure aquesta semana!

2ª Divisió: SANT ANDREU “B” – LLINARS ( 2,5 – 7,5 )

Plàcida victòria ! A priori no semblava un matx fàcil, però Sant Andreu no va posar el seu equip més fort, i les tornes es van igualar. Com en anteriors enfrontaments, un gran ambient d’escacs al club del Sant Andreu, tant en els taulers com fora d’ells, el qual ens està sorprenent gràtament en aquesta segona divisió. El matx es va posar de cara relativament ràpid (1,5 a 3,5 punts) i a partir d’aquí la resta de punts van anar caient al nostre favor, amb una única derrota als 10 taulers . El més destacat: Aquesta vegada les taules ràpides les vam signar amb Toquero, … i així evitàvem que decidís algún tipus de autosuicidi, jejeje; i els tablifers d’Arnijas i del presi que per fi van guanyar i quasi al mateix temps. Poder la mala sort a les partides dels germans Martín, que van acabar en taules, quan les tenien per guanyar; … com Josito i Gerard no entenen de taules i juguen fins al final (… i aquesta vegada guanyen)  i la solvència darrera de Guillem i Andrea.

1ª Categoria: TERRASSA “C” – LLINARS “B” ( 1 – 7 )

Veni, vidi, vici !. Els nostres del “B” es desfoguen del mal partit i la mala sort de la setmana passada, i guanyen contundenment a un bon equip com el Terrassa, que paga els plats trencats. Res a comentar, contudent victoria. El més destacat: Curiosament l’única derrota, … la de l’Esteve, que portava un ple fins ara, i que no l’ha pogut mantenir; … i que l’Alejo, ja s’ha posat amb 4 de 4 ! Bé, sense oblidar-nos de la familia Prats, que han sumat a parells, i crec que ja fa molt temps que això no passava.2ª Categoria: LLINARS “C” – VALL DEL TENES “B”( 3 – 3 )

Els nostres Rockers remonten i salva l’empat el sub de l’equip! Un altre club amic, d’un nivell semblant al nostre però amb un equip una mica més compacte. Per cert, …. a les 9 h ja els teníem voltant per aquí!  I encara que tot sembli igualtat, en realitat les vam passar canutes per empatar, quan unes partides nostres amb no massa encert ens van posar 0,5 a 2,5 relativament ràpid, …. però la força d’aquests Rockers es va trasladar al mes jove de l’equip, l’Òscar, …. que rematava la remuntada amb la seva victòria i l’empat final. El més destacat: Una nova estrena, la del Lluís (sense massa sort), … que en Jaume ens està acostumant malament amb el seu seguit de victòries amb rivals superiors teòricament (m’han dit que la Rafi no li posa el dinar si no guanya, jejeje), … i que crec que a l’Òscar li estan creixent les patilles amb tots aquests Rockers!!

3ª Categoria: LLINARS “D” – VALL DEL TENES “D” ( 2,5 – 1,5 )


Les Dones continuen llençades, … i ja van segones! (Sí, ja sé que és quasi el mateix slogan de la semana pasada, … però és que les nostres Dones són MOLT BONES !!  … i no han tret el peu de l’accelerador) . Aquesta vegada l’equip va estar format exclussivament per mares, sense cap sub, … i em sembla que les subs s’ho hauran de currar més als entrenaments si les volen superar. El més destacat: L’estrenna de l’Anna a l’equip, … i que segons m’han dit, va fer una molt bona partida, però no la va acompañar la sort; …i que la Glòria per fi ens ha puntuat (ho havia tingut molt a prop les altres partides que havia jugat). Si això li sumem les victòries de la Noemí i la Núria (amb remuntada a la partida), … està clar que aquest equip no només ha vingut a pasar-s’ho bé jugant a escacs, sinó que volen lluitar per tots posibles. Molta sort a totes elles!!
Sub12 Preferent: LLINARS – RIPOLLET ( 2 – 2 )

Déu ser increíble guanyar,….però els nostres sub12 insisteixen en l’empat! Ens venia el colíder del grup, … i bé, … va patir la dictadura de l’empat del Llinars, … i aquí es va deixar el liderat.  El més destacat: La força que estan demostrant l’Asier i en Sergio, que ho estan guanyant qüasi tot amb els seus taulers de darrera, … i que les nostres noies aquesta vegada no van poder aportar els seus punts. La setmana que ve anem a visitar al líder, … què passarà? … Apostin!!

L’Ana concentrada

L’últim en acabar i tots esperant una hora més….

Va valdre la pena la super-remontada d’en Chamorro.

La Ma.Glòria concentrada