C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

AGRIDOLÇA 3a RONDA i AQUEST COP SENSE FOTO

(Crònica per en Joan Antoni Pérez)

AGRIDOLÇA 3ª RONDA !!


Dues derrotes, dos empats i victòria de les nostres DONES !

2ª Divisió: LLINARS – LA LIRA  ( 5 – 5 )

Bon empat! Com en els anteriors enfrontaments, molta igualtat i un gran ambient d’escacs, tant en els taulers com fora d’ells.  Resaca de Carnestoltes, i el nostre equip, jove com és, .. . amb moltes cares de son. Ha costat molt empatar un matx, on la Lira s’ha posat ràpidament per davant, … fins portar un avantatge d’1,5 a 3,5 punts; però a partir d’aquí les partides han anat caient al nostre costat. Aquesta vegada el do de pit l’han donat els nostres primers taulers (3 de 5), contra un ELO força superior; i per darrera no s’ha estat tan fi (2 de 5). El més destacat: La derrota abans de la primera hora de Toquero i les taules del presi (amb autoconsentiment del delegat, jeje), i la remuntada amb les grans victòries de Josito i Ayats, i veure com la Laura li donava la volta a una partida molt difícil, per quasi guanyarla (empat al final).

1ª Categoria: LLINARS “B” – RUBINENCA “B” ( 3 – 5 )

Se’ns ha escapat la victòria ! Un matx que es presentava igualat, i amb lleugera avantatge per nosaltres. De fet, ens les prometíem feliços quan a mig matí guanyàvem 3 a 1, i les quatre partides que restaven estaven ben encaminades; …. però, els escacs i l’esport sempre depara sorpreses, per la sort de tots nosaltres, encara que aquesta vegada ens hagi anat en contra, … i tant en contra que ja no hem estat capaços de sumar cap punt més! El més destacat: les victòries de l’Esteve i l’Alejo, que fan que portin un ple de 3 de 3! … i que lo important és tenir un joc dinàmic, no portar material de més, … i la Rubinenca ho ha sabut traslladar als seus taulers ! Felicitar al guanyador i una lliçó per dur-nos a casa.

2ª Categoria: CALDES DE MONTBUÍ – LLINARS “C”( 4 – 2 )

Dosis de realitat per als nostres Rockers! No ha pogut ser, …i el líder (i club amic) d’aquest grup ens ha posat al lloc, … però amb molta dignitat. De fet, allà on pensaven que ens farien més mal, al davant, els hi hem tret 1,5 de 3 punts, … però per darrera no hem sabut rematar la feina. El més destacat: L’estrena de Carlos (sense massa sort) i la victòria de Jaume. La pluja i la tornada han estat més delicades, ja que dos accident s’han interposat en el camí, … per sort els nostres a casa sa i estalvis. A pair la derrota i a preparar-se per el proper diumenge!!

3ª Categoria: RUBINENCA “D” – LLINARS “D” ( 0 -4 )

Les Dones continuen llençades! No només juguen com equip femení, … sinò que a més tenen unes ganes tremendes de competir.  És cert que l’equip de la Rubinenca estava ple de joventut, … però com les nostres: Tura i Judit sub14 i Núria (Panadès) sub16, … bé i la nostra incombustible sub45 Núria (Español). El més destacat: La victòria i l’ànim de les quatre … i el ple de 3 de 3 que porta la Núria (Panadès). Si la setmana passava anaven quartes, … ARA, … Ufff, … Al davant i a lluitar pel que s’esdevingui!!

Sub12 Preferent: PEONA I PEÓ – LLINARS ( 2 – 2 )

I ja van tres empats ! Un altre club amic … i competidor històric nostre, .. i al que no hem pogut guanyar tampoc, jeje. Un bon matx que ràpidament s’ha posat favorable a nosaltres (0 a 2), … i, llàstima, … no s’ha pogut rematar la feina. Bona lliçó de la nostra delegada, no deixant fer taules i que les partides es juguessin fins el final, … encara que això ens ha fet perdre les dues que quedaven, … però que de segur que farà més forts als nostres jugadors. El més destacat: L’estrena d’en Quim Ayats i de Marc Collazo a l’equip, …. i que desprès de tres rondes ja han passat per l’equip 8 jugadors i jugadores.