C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

2a RONDA DEL CATALUNYA PER EQUIPS

                                                                                                                                                                        Bona 2ª RONDA !! 

(Crònica per en Joan Antoni Pérez)

De segones, … ja comencem a guanyar: 3 victòries i 2 empats !

2ª Divisió: MARAGALL – LLINARS  ( 4,5 – 5,5 )

De moment , … en bona línia! Matx molt igualat amb un equip que ens superava en ELO per davant i nosaltres per darrera, .. i així es va veure reflectit al resultat (2 punts de 5 van venir de davant, y 3,5 de 5 de darrera). El més destacat: les taules ràpides d’en Marc (amb consentiment del delegat), la victòria de Josito al 1r tauler, la victòria per temps de l’Oriol i el llarg intent de guanyar d’en Gerard, acabat en taules. Recuperàvem a Dani i Andrea a l’equip; ….i als pares (… moltes GRÀCIES A TOTS ELLS – I A LES MARES TAMBÉ -!!) perquè ens fessin de conductors en aquest desplaçament, … perquè, possiblement, tenim el més jove (… si treiem al presi) – i sense carnets de conduir- de totes les categories nacionals.

1ª Categoria: SANT LLORENÇ – LLINARS “B” ( 3 – 5 )

Recuperem el sabor de la victòria ! Un matx que va començar dissabte a la nit, quan l’Esteve se’ns posava malalt, sense més possibilitats per cobrir-lo que amb la meravellosa Noemí, que venia d’acompanyant del seu fill. Diumenge al matí (sobre les 8 h), el nostre 1r tauler se’ns queda tirat amb el cotxe, i sense possibilitats de recollir-lo. Ja està, … ens toca anar amb un de menys. MIRACLE !! … l’Esteve es troba millor i pot venir a jugar. Ufff ! pels pèls! La Noemí continua jugant. Encara quedava més d’una hora de viatge, un munt de corbes, … i jugar les partides. Victòria final!!  El més destacat: les taules ràpides d’en Sergi (sense consentiment del delegat, … jeje, … però bones al final) i la victòria del nostre convalecent Esteve i també de l’Òscar amb el seu debut al 2n equip;…. i l’esforç, amb victòries o derrotes, de tots els altres components de l’equip.

2ª Categoria: LLINARS “C” – MOIÀ MOIANES “B”( 4,5 – 1,5 )

Aquests Rockers es desmelenen! Els nostres Rockers més Rockers, només rejuvenits aquesta vegada pel David, aconsegueixen una contundent victòria amb un equip igualat d’ELO amb nosaltres, i que la setmana passava havia guanyat. Tres  victòries i tres taules arrodoniren una gran actuació d’aquest equip, … que sembla decidit a competir per estar davant de la classificació. Em sembla que aquests ens la volen liar! Els hi estarà passant pel cap pujar de categoria?   … Ja veurem!
3ª Categoria: LLNARS “D” – CASTELLAR “D” ( 2 -2 )

Les Dones continuen donant guerra! Nou empat del nostre equip femení, en el que debutava la Judit i sumava els seu primer punt. La Núria (Panadès) ens donava el segon punt, i amb ell l’empat. Llàstima que els apuros de temps van fer que una de les altres partides se’ns escapés, … i que haguéssim pogut guanyar el nostre primer matx en aquesta categoria. Categoria, per cert, molt igualada ! … fins al punt que amb aquests dos empats, i un excel·lent desempat,  el nostre equip femení va quart!
Sub12 Preferent: LLINARS – ARGENTONA ( 2 – 2 )

Continuem en la bona línea ! Un altre club amic … i en progressió, .. al que no hem pogut guanyar, .. però que estarà amb nosaltres per dalt segur en les properes rondes. Un bon matx i molt igualat, i un bon debut de la Laia i la Núria (Bonamusa) en aquesta categoria. En la mesura que poguem anirem rotant aquest equip, … i a veure on ens porten els nostres subs!

EQUIP “C” EN ACCIÓ!