C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Signatura de l’acord Calculín 2016

Aquest passat dissabte 20 de febrer, els representants de les tres seus (Sabadell, Sant Boi i LLinars), van signar l’acord Calculín (en un hotel de Sant Boi), per a la competició que s’iniciarà el 2 d’abril com a Fase Prèvia a les tres seus, i en format de Tancat a 7 rondes per als 8 classificats de cada categoria que jugaran la Final fins el 4 de juny a LLinars.

Des de l’Escola d’Escacs Coral Colon de Sabadell i per a la promoció dels escacs infantils s’afegeix aquesta nota i amb aquest títol: 

Obstinats a superar l’antítesi “Cooperació/Competició”

En el pràctic, aquest acord contempla l’organització conjunta d’un primer torneig infantil d’iniciació “CALCULIN”, que es realitzarà de forma simultània en les tres poblacions durant el mes d’abril i que donarà lloc a una fase final temporalitzada en el mes de maig.
En l’essencial, aquest acord reflecteix el convenciment de les tres entitats en la importància que en aquests moments té la cooperació en la difusió i promoció de l’esport infantil. Principalment en esports com els escacs que normalment estant molt bé valorats des de múltiples i diversos àmbits, es troben amb moltes dificultats en el seu desenvolupament. Possiblement perquè no gaudeix de condicions afavoridores com a producte mediàtic, producte econòmic o sistema catalitzador i aglutinador de masses.

Des de Sabadell agraïm a les entitats de Llinars i Sant Boi la seva predisposició i generositat per aconseguir aquest acord, en un marc de valors de l’esport infantil centrat en la participació, inclusió i igualtat. En una estratègia de difusió i promoció comunitària, sostenible, cooperativa , compartint  coneixements i experiències.