C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Ronda 5

LLINARS “C” – VALL DEL TENES 0,5 – 7,5

Nueva oportunidad para demostrar que nuestro equipo es capaz de hacer cosas grandes creando un equipo mezclado entre jugadores muy jovenes y con ganas de progresar,  enfrentarse con el equipo que haga falta,  y jugadores mayores que quieren evolucionar en el rendimiento y resultado del juego.

Buen domingo y sol radiante daban a entender que hoy sería una día especial, pero la realidad hizo fe a los hechos,  el equipo de la Vall del Tenes nos pasó por encima, debemos decir que la diferencia de elo era de 200 puntos elo de diferencia entre los tableros uno por uno y este dato marcó el resultado final de 0,5-7,5 puntos.

El equipo de Llinars estaba compuesto por Abel company, que realizó una partida seria y de gran igualdad, el segundo, tercer y cuarto  tablero estaba formado por Xavier Lobo y José Manuel Lafuente y Òscar Ceruelo, que jugando con rivales de mayor nivel hicieron lo que pudieron y cayeron derrotados con gran facilidad por el gran nivel expuesto del contrincante.

El quinto tablero estaba formado por Javier Gómez, realizó una partida merecedora de la victoria o como mínimo tablas y por pequeños errores que marcan la diferencia acabó perdiendo el encuentro. El sexto tablero lo componía Lluís Las Heras, que como la gran mayoría de jugadores hizo lo que pudo y puso su esfuerzo para intentar puntuar pero también acabó perdiendo.  En el séptimo tablero jugaba David Company, debemos felicitarle por hacer el único medio punto que realizó el equipo y jugando con un rival de mayor nivel, este nos demuestra que estos chavales con ganas y esfuerzo pueden aportar mucho al equipo, y por último, Riveros jugó su segunda partida como federado y esta vez se declinó el punto para el equipo contrario, debiendo decir que su partida fue igualada y muy disputada.

Al final debemos decir que la Vall del Tenes fue mucho rival para el Llinars “C”, pero nos llevamos el buen sabor de boca de que,  a nuestro equipo las derrotas nos hace crecer y pensar en mejorar en un futuro. De aquí dar las gracias a todos los jugadores por no perder el ánimo y valorar todo el esfuerzo que hacen por representar a nuestra entidad CLUB D´ESCACS LLINARS.

Ánimos que estamos a la mitad de la liga………..

(Crónica de Xavier Lobo)

BARBERÀ “C” – LLINARS “B”

Avui anàvem a Barberà, l’equip de sempre sense gaires canvis i amb el reforç de l’Ainhoa al 8è tauler. Ha tingut prou amb 70 minuts! 0-1. Fantàstic Ainhoa!. En Chamorro i Gorka posaven el 0-3 i en Sergi amb una húngara feia forats a les negres per tot arreu. Jo al costat, m’ho he passat pipa!, je, je, je. 0-4. Ara en Parra papi em preguntava si feia taules… Y a mi que me cuentas, oiga! Jo tinc feina! Doncs taules d’en Parra i matx guanyat. En Ridao ha perdut el seu punt i en Jaume ha guanyat el propi després de la rebrincada de la setmana passada.. Quedava el delegat com sempre i desaprofitada del Dd5 en la 29 amb un més 5 (no feu cas de les màquines), em feu cas a mi, que això es podia perdre per apurs de temps i s’ha perdut. Però el final ho justifica tot i per tant Gran Victòria i resultat 2,5 – 5,5 i la cosa s’anima després de que el Ripollet hagi tancat el diumege amb unes taules. Anem tercers amb 4 punts empatats amb el segon (el Sant Quirze) que el visitarem l’última ronda i a mig punt del Ripollet que porta 4,5. Pujarem a Preferent?

(Crònica d’en Gerard Prats)

GERUNDA “B” – LLINARS   4 – 6

Victòria important per definir la lluita pel liderat, … i per continuar mantenint la il·lusió fins l’última partida. La victòria ha estat més còmoda del que el resultat indica,  ja que ens hem posat 1 a 5 a falta de 4 partides. Finalment, se’ns ha girat una partida guanyada en contra, n’hem perdut una altra amb desavantatge i hem fet dues taules. Anecdòtic han estat les dues amaçones del nostre equip que han obert i tancat el marcador, Laura ha acabat la primera amb taules i Andrea tancava el matx amb unes altres taules.

La setmana que ve a jugar contra el Tordera a casa, … matx perillós per un equip jove com el nostre, just desprès de Carnestoltes!!

(Crònica de Joan Antoni)

LLINARS SUB12 “B” – VILADECANS SUB12 “B” 3,5 – 0,5

Una altre setmana més la reportera més ditxaratxera us fa la crónica de l’equip Sub12B, avui hem jugat a casa contra el Viladecans, els nostres jugadors i segons ordre de tauler han siguten Miquel Companys, Iago Gayoso, Lledó Espada i en Víctor Losilla, els dos últims taulers han guanyat d’una manera fulminant però molt ben jugat, en Iago ha demanat taules ja que el matx estaba guanyat! Portava una mica de pressió i en Miquel i com ja ens té acostumats ha guanyat tranquil i amb unes jugades molt estratégiques que han portat a un escac i mat de dama i torre… Molt bé equip!

(Crònica de Rafi Arjona)

LLINARS “D” – VALL DEL TENES “D”

Aquest diumenge venien a casa 12 jugadors del Vall del Tenes, tots amics i coneguts de fa temps… S’enfrontaven el nostre C, i nosaltres.

Semblava un matx assequible per nosaltres, amb jugadors del nostre nivell.  Al final han vingut amb una vacant, per tant, m’he quedat sense jugar, que hi farem !!, punt al sac…

Totes les partides han estat força igualades, fins que la Tura s’ha despistat i ha hagut de sacrificar peça per salvar la Dama… amb peça de menys no ha sigut capaç de salvar la partida, i ha acabat perdent. Poc després perdia també la seva partida la Judit, i ja només ens quedava el primer tauler en joc. La Noemí, que portava la partida igualada tota l’estona ha acabat acceptant les taules que li ha ofert el seu rival.

La setmana vinent ens toca anar a Caldes de Montbui a jugar amb el primer de grup. Ja ens podem anar preparant!! Esperem, en el nostre cas, que el diumenge després de Carnaval ens afavoreixi…

(Crònica de Núria Español)