C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

RONDA 6

LLINARS – TORDERA   4,5 – 5,5

LLINARS – MONTORNÈS 4,5 – 3,5

EL MASNOU SUB12 – LLINARS SUB12 “B” 1 – 3

CERDANYOLA VALLÈS SUB12 – LLINARS SUB12 1,5 – 2,5

CALDES DE MONTBUI “B” – LLINARS “D” 2,5 – 1,5

RUBINENCA “B” – LLINARS “C” 6,5 – 1,5

Nou dia d’escacs i aquesta vegada el nostre gran equip i dic gran, per què ho és, viatgem a Rubí amb l’esperança de treure un bon resultat.

RUBINENCA “B” – LLINARS “C”


Pel nivell ofert la realitat del resultat no es sembla al joc realitzat pel nostre equip.

Finalment, el resultat va ser de 6,5-1,5 punts, això com he dit, no és justa recompensa a l´esforç desenvolupat pels nostres jugadors. Per començar, arribem a Rubí i ens trobem amb una alineació que supera de mitjà els 100 punts de diferència sobre els nostres jugadors. Això no ens va generar respecte sinó més motivació pel fet de jugar amb adversaris teòricament superiors.
Al primer tauler va jugar en Sergi Collazo treien unes taules molt disputades amb peça de menys i posició molt complicada, hi ha que felicitar-lo donant exemple de lluita per no donar mai per perdut el seu enfrontament. Al segon tauler va jugar Abel Company que va realitzar una partida molt igualada i que, finalment, va perdre per petites diferències posicionals decantant-se així l’enfrontament cap a l’adversari. No obstant, bona partida realitzada. El tercer tauler el disputava en Jaume Gayoso, que va fer una gran partida realitzant una estratègia molt bé plantejada i on va deixar palès que posicionalment va ser un jugador superior al contrari. Aquest taulell es va transformar en l´única partida guanyada. Li hem de felicitar i animar-lo a que continuï progressant. En el quart tauler tenien en Xavier Lobo que va encarar una partida molt disputada on, finalment i per segona vegada, va jugar un final de peons d’alfil contra cavall. I, una altre vegada i per segona vegada en aquesta lliga va tornar a perdre en una situació molt semblant. El cinquè tauler jugava en Josep Veciana queva fer una partida seriosa. La diferència d´elo es va fer notar amb un plantejament posicional superior del rival que es va imposar. Tenim que felicitar-lo també pel seu esforç on va col·laborar en intentar aconseguir un equip el més potent possible. El sisè tauler el composava l´Òscar Ceruelo. Hem de dir que va vindre a jugar malalt i va fer ´esforç de jugar encara que, tambè va perdre. Hem d’agarir-li el seu punt pundonor i l’esforç per jugar, demostrant una molt bona actitud: Gràcies Òscar per fer més de el que un pot fer i oferir el teu esforç en interès de l´equip. El setè tauler el formava l´Ainhoa Casares, gran promesa del nostre club i jove de molta dedicació. Hem de dir, que  també va perdre amb una partida molt disputada però la sort del lloc  no es va decantar pel seu costat. Aquesta jove jugadora és un exemple pel nostre club pel seu entusiasme i ganes d´aprendre. Felicitats i t’animen a que continuïs en aquesta línia de progrés. El vuitè i últim tauler el formava en David Company, un altre jove promesa del nostre club. El nostre jove jugador va realitzar una partida molt lluitada que va perdre per petites diferències posicionals. Cal també felicitar-lo per les seves ganes i per la seva audàcia jugant de tu a tu amb adultes.
Per últim, hem dir que no perdem les esperances de mantenir la categoria ja que la salvació la tenim a un punt. Des d’aquí felicitar a tots el jugadors per tot el esforç realitzat i representar a la nostre gran entitat.
(Crònica de Xavier Lobo)

LLINARS – TORDERA   4,5 – 5,5

Primera derrota de l’equip A en aquesta Lliga, … i no podem dir que Carnestoltes hagi estat el culpable! Els nostres jugadors i jugadores han vingut disposats a continuar amb la ratxa, … però un bon Tordera ens ha frenat  (… de moment, jeje) la trajectòria guanyadora que dúiem. Tot ha anat molt més ràpid de lo normal, … i per darrera no hem tingut la consistència que en les anteriors jornades.

La lluita per l’ascens es posa molt més interessant, … i la setmana que ve a jugar a Barcelona contra el Tres Peons “B” a intentar recuperar el camí de la victòria.

(Crònica de Joan Antoni)

LLINARS – MONTORNÈS 4,5 – 3,5

Aquesta és la foto de la setmana i UN OLÉ, OLÉ i OLÉ per a l’ÒSCAR.

Molt i molt just ha anat avui la nostra jornada dominical, un efectiu que traslladàvem al “C”, en Jaume Gayoso i guanyant, però el “B” ha patit de valent per aconseguir el punt del matx. Ens venia l’Ízan Fernández a l’últim tauler amb moltes ganes i la Núria Panadés en el 7è. La Núria ha guanyat comodament perquè el rival no ha pogut venir i l’Izan ha tret unes valuosíssimes taules quan la cosa pintava de negre cap a dalt. En el primer tauler, partida pastosa i taules sense solfa. 2-1. En José Manuel Lafuente ha vingut, ha fet la feina i puntet a la butxaca. 3-1. I ara comencen els mal de caps… Perdoneu 3-2. M’oblidava del tercer tauler. Es que casi no l’he vist. Je, je ,je. Perdona Esteve, a mi l’any passat em va passar el mateix, no vaig perdre en 8, ho vaig fer en 7. Jo t’entenc. Són els demés que no ens entenen… De tant en tant cal fer un “reset”. Tranquil, una setmana per recuperar-se i a per totes que encara estem vius. Quedaven tres partides. Amb tres taules feiem el treball. Lo delegat acaba rascant taules, i veient com en el tauler 5 les taules eren rebutjades en un final de torres, li demana a l’Òscar Ridao en una posició igualada de màquina per 0,03 que forci a guanyar perquè l’il·lusió de pujar de categoria es pugui mantenir una setmana més.

(Crònica d’en Gerard Prats)

EL MASNOU SUB12 – LLINARS SUB12 “B” 1 -3 

La diversitat del nostre club fa que per alguns jugadors i la delegada el desplaçament sigui a la vila de residència o a la vila veïna, així en Marc Collazo i Laura Toquero ocupen el primer i segon taulelr contra El Masnou, al tercer juga la Lledó Espada (adoptada a casa dels Toquero) i arribat de LLinars en Marc Alonso juga al quart tauler. Juguem contra un dels equips forts de la categoria però molt concentrats i amb ganes de fer-ho bé comencen a jugar amb molt bones obertures. De seguida la Lledó guanya la dama del contrari i poc després li fa escac i mat. Amb el primer punt, en Marc Alonso al quart tauler va deixant al contrari sense peces fins que es troba amb dues dames contra rei per fer-li mat. Als dos primers taulelrs encara queda partida, però a la Laura se li complica amb peça de menys i el jugador del Masnou l’aprofita per guanyar. Amb un resultat de 1-2 en Marc Collazo es troba al primer tauler amb dues peces de més i guanya amb un mat de dama i torre. Victòria pel Llinars Sub12 “B” contra un rival complicat. Felicitats i seguiu així!!

(Crònica de la mare Toquero)

CERDANYOLA VALLÈS SUB12 – LLINARS SUB 12

Hoy se ha celebrado la 6º ronda de la liga y nuestros niños sub12A se ha desplazado a Cerdanyola. Nuestra alineación ha sido Asier, Sergio, MºGloria y Arnau Sánchez. Se han empezado las partidas puntualmente y muy concentrados pero a la media hora de juego el tercer tablero se declinaba hacia ellos gracias a una combinación del rival por una descubierta y mate en 4, poco después el rival de Arnau le pedía tablas pero se decidió seguir ya que Arnau tenía un peón de más en el final de torre con peones, así que sobre las 11h nuestro nuevo jugador en este equipo obtenía la victoria con un final muy trabajado, bravo! Siguieron los dos primeros tableros y Asier después de recuperar pieza de desventaja llegaron a un final de peones teniendo nuestro jugador dos peones de más, el rival se rindió; con el matx remontando a nuestro favor (1-2), Sergio siguió su partida igualada, llegando a final de peones contra torre cada uno, finalmente casi a las 12.30h se quedaba la partida en tablas al tener cada uno  torre y rey.

Me gustaría añadir que han sido unas partidas muy igualadas y llegando casi todas a los finales y eso da mucho mérito a los chavales.

MUCHAS FELICIDADES AL EQUIPO!!!!

(Crónica de Javier Gómez)

CALDES DE MONTBUI “B” – LLINARS “D” 2,5 – 1,5

Aquest diumenge l’equip D hem anat a jugar a Caldes de Montbui, el líder del nostre grup.
Tots els taulers ens porten un grapat de punts d’ELO més que nosaltres, tot i així, els hi hem aconseguit treure 1 punt i 1/2.
El record de la sala que ens emportem, és de fred, molt fred. Hem jugat pràcticament totes quatre, amb els abrics posats quasi tota la partida!!
El nostre primer tauler, la Tura, ha aconseguit a poc a poc anar dominant el joc i s’ha pogut imposar sense problemes. En el segon tauler, la Judit ha portat tota l’estona la partida molt igualada, però al final la partida s’ha decantat cap als nostres contrincants. Jo, en el tercer tauler, també he anat aguantant la partida fins que al final hem arribat a un final molt igualat, que per por a perdre, he acordat taules amb el meu rival, i també delegat del seu equip. Quasi no he pogut seguir la partida de l’Ana al quart tauler, ja que ha jugat una partida Kamikaze.
Tot i haver perdut el matx hem marxat contentes de Caldes doncs no ens esperàvem puntuar!!
I la setmana vinent…., juguem a casa contra el Barberà D, un equip molt més assequible….  A veure com ens va!!
(Crònica de Núria Espada)