C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

LLIGA CATALANA RONDA 4

LES FRANQUESES – LLINARS “C”- 6,5 – 1,5

Bon dia a tots, aquest diumenge el LLinars s´enfrontava al Club Escacs de les Franqueses, rival en un principi molt superior a nosaltres amb diferències molt considerables als tres primers taulers, entre 200-150 punts de elo. Respecte els taulers restants, les diferències eren de igualtat o amb petita diferència als últims taulers a favor de les Franqueses. El nivell de joc realitzat va ser molt alt, inclús un soci i jugador de les franqueses ens va comentar si veniem reforçats amb l´equip “B”.

L´equip representat per en Sergi Collazo, Abel Company, Oscar Ridao, Xavier Lobo, Òscar Ceruelo, David Company, Núria Panadés i per últim en Marc Collazo. Un altre vegada l´equip estaba format per 4 adults i quatre joves promeses. Davant de tot, l´encontre a mig matí se’ns va possar amb un resultat de 3,5 a 0,5 punts.  L´Òscar Ceruelo, Núria Panadés i Marc collazo perden les seves partides respectivament i en David Company fa taules molt ben lluitades. S´ha de dir que els nostres joves jugadors van tindre les seves opcions de guanyar, però aquesta vegada no va caure el resultat al nostre favor. Al cap de mitja hora l´Òscar Ridao obtè taules per repetició i ens situem 4 a 1 punt, l´encontre practicament es decantava per les Franqueses. Una mica més tard en Sergi Collazo perd la seva partida al primer tauler amb diferència de elo de 300 punts respecte el seu jugador, a partir d´aquí les Franquses s´imposa el matx 5 a 1 punts. Encara quedaven 2 partides per acabar i les posicions eren molt igualades fins que l´Abel Company obté taules i en Xavier Lobo amb una partida  molt disputada acaba perdent, arribant el resultat final de 6,5 a 1,5 punts.

Tinc que dir que el resultat no demostre un altre vegada el nivell de joc despleglat, tenim que reconèixer que aquesta vegada els nostres joves promeses no van poder demostrar tot allò que saben fer, els tenim que dir que continuin així, que els necessitem molt i són el nostre futur, ànims i a mirar sempre a munt.

Respecte els Rocker´s, felicitar-los pel seu eforç i exemple que ofereixen als nostres joves, demostrant que l´edat no és un problema per jugar i sobre tot amb bon nivell.

Esperem que la pròxima jornada tinguem un resultat més adequat a l´esforç que estem demostrant. Felicitats a tots.

(Crònica de Xavier Lobo)

LLINARS  –  EL MASNOU  7 – 3

Nova victòria, … i de nou contundent. Els nostres primers taulers estan molt forts, … i darrera no li perden el fil. Algunes cares d’haver domit poc, … que hem hagut de compensar amb croissants i ensaimades, … i els punts han anat caient un darrera l’altra.

La setmana que ve a jugar contra el Gerunda “B”, que junt amb Guixolenc i nosaltres, compartim el liderat d’aquest grup.

(Crònica de Joan Antoni Pérez)

LLINARS “B”- CALDES DE MONTBUI 6 – 2

El “B” que després de la primera ronda, apunta maneres i aquest  cop també amb diferència impossant-se al Caldes de Montbui. Bones primeres taules  d’en Gorka i dues victòries abans de les 10.20h encarrilaven el matinal dominical. Tauler 1 i 3. No tot eren flors i violes en el tauler 8, hi havien estrelles il·luminades  i deesses de la sort per treure mig punt de l’impossible. Sessió hipnòtica d’en Jaume i taules a la butxaca. La resta fent la feina i l’intercanvi de dames entre el tauler 1 i 3. A ambdòs  taulers es perdien les dames, una per cada equip. Avui destacarem el resultat però també la nova estrella de l’equip que s’estrenava avui amb contundencia al tauler 2. L’Aurelio Galino.

(Crònica de Gerard Prats)

PARETS SUB12 – LLINARS SUB12 0 – 4

Esta semana en la 4a ronda de la Liga, el sub12 A, se ha desplazado a Parets. Es el Paretana un equipo que tiene buen nivel y que conocemos bien. En la alineación no estaban los habituales de otros años atrás que muchos conocemos, que supongo estarán jugando en categorías superiores. Nuestra alineación ha sido Asier Casares, Sergio Gómez, Ma. Glòria Panadés y Aramí Lobo. A la media hora de partida, Aramí ya ha ganado jugando muy solida y muy bien y a continuación lo hacía también Ma. Glòria que se defendía de un buen ataque del rival pero que ha podido contraatacar y ganar su partida con el mate del pasillo. Un poco más tarde, Asier tenía la partida complicada con torre de menos pero las consecuencias de tener el enroque cerrado han acabado por ganar también de una forma similar a su compañera. Sobre las 11.00h Sergio también ponía fin a su partida ganándola y terminando el match con un 0-4. Felicito a los niños por las buenas partidas que han hecho y sobre todo por la buenísima actitud. Felicidades!!!!!

(Crónica de Javier Gómez)

PEONA I PEÓ SUB12 “B” – LLINARS SUB12 “B” 2,5 – 1,5

L’equip sub12 “B” hem anat a jugar a la seu del Peona i Peó, els nostres jugadors, en Iago Gayoso, Arnau Sánchez, Arnau Pérez i en Víctor Losilla han perdut 2,5 – 1,5. Han jugat molt tranquils. En Víctor ha fet l’escac i mat de “l’escaleta”amb les dues torres i l’Arnau Sánchez ha tret unes taules que fins les últimes dos jugades li ha donat molta emoció… Molt bé jugadors, ànims i a seguir evolucionant. Fins aquí la reportera més ditxaratxera!!!

(Crònica de Rafi Arjona)