C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

CRÒNIQUES RONDA 3

CRÒNIQUES DE LA LLIGA CATALANA. R3.


RUBINENCA – LLINARS   3 – 7 (Gràcies Guillem!)

La part més emocionant del matx la vam tenir el dissabte al vespre, quan dos dels nostres jugadors queien fulminats malalts cara al diumenge. Un quedava cobert pel “presi”, … i per l’altre havíem de recòrrer al dia de Festa que s’havia demanat en Guillem per celebrar el seu cumple;… i desde Barcelona, sense hores de dormir, l’acompanyava Pawel  a disputar aquest encontre. Els punts han anat caient un darrera l’altra al nostre favor, algun amb una miqueta de sort, però en cap moment ha perillat el matx. Felicitats a tots per la victòria, … i especialment a Guillem per la seva generositat! La setmana que ve a casa contra El Masnou.

(Crònica de Joan Antoni)

IDEAL CLAVÉ “B”- LLINARS “B” 1,5 – 6,5

Dissabte i després d’un incident a una cuina d’un dels nostres jugadors i el 112…, bona excusa per canviar la cuina!  Fora bromes, ningú va patir res personal que és el més important però quin ensurt! Vam tenir que buscar una alternativa i que millor que tirar de la cantera. L’ “A” ja tenia problemes per fer l’11 inicial… Volia dir 10. Però ho vam arreglar a temps. Diumenge tots vuit i a l’hora programada vàrem començar les 8 partides. El nostre tauler 8 volia demanar taules i al veure la posició crec que va ser un encert. Acceptades. Tot va anar venint de cara i els punts al nostre favor. El delegat va acabar l’últim i es que pel mateix preu havia de jugar més estona fins que va signar l’Acta 1,5- 6,5. Un equipasssso! Som-hi!

(Crònica de Gerard Prats)

LLINARS “C” – CARDEDEU 5 -3 

AQUEST DIUMENGE DIA 6 DE FEBRER EL LLINARS “C” S´ENFRONTAVA AMB EL NOSTRE GRAN RIVAL EL CARDEDEU “A”. EN UN PRINCIPI ERA UN ENCONTRE MOLT DESIGUAL DEGUT A QUE HI HAVIA UNA GRAN DIFERÈNCIA D´ELO ENTRE AMBDÒS EQUIPS A FAVOR DEL CARDEDEU, AMB UNA DIFERÈNCIA MITJA DE 100-150 PUNTS PER TAULER, I AMB UNA DERROTA ANTERIOR DE 8-0 AMB EL CLUB ESCACS DE TONA.
TOTHOM PENSAVA QUE EL CARDEDEU S´IMPOSARIA AMB FACILITAT AL NOSTRE EQUIP, PERÒ VET AQUÍ LA GRAN SORPRESA DE LA SETMANA. EL LLINARS ES VA IMPOSAR AMB UN RESULTAT FINAL DE 5-3.
TENIM QUE DESTACAR LA GRAN ACTUACIÓ DELS NOSTRES JOVES COM L´AINHOA CASARES, NÚRIA PANADÈS I LA NOSTRA NOVA INCORPORACIÓ D’EN PEDRO RIVEROS QUE S´ESTRENAVA COM A JUGADOR DEL NOSTRE CLUB, DESEGUIDA TOTS TRES VAN GUANYAR LES SEVES PARTIDES I JUNTAMENT AMB LES TAULES D’EN SERGI COLLAZO AL PRIMER TAULER EL LLINARS ES POSAVA AMB UN 3,5 A 0,5.
LA COSA PINTAVA BÉ PERÒ, ENCARA QUEDAVEN 4 PARTIDES PER DECIDIR I TOTES MOLT IGUALADES. AIXÍ QUE EL DESENLLAÇ ES VA PRODUIR EN L´ÚLTIMA MITJA HORA, EL SR. XAVIER LOBO, EL TAULER 3 VA PODER ASSEGURAR TAULES I COM A MÍNIM TENIEM L´ENCONTRE EMPATAT , PERÒ ELS NOSTRES JUGADORS VOLIEN GUANYAR I ES CONTINUAVA JUGANT FINS QUE EL TAULER 2 DEL SR. JAUME GAYOSO VA ACONSEGUIR TAULES FORÇADES I VA ACONSEGUIR EL MIG PUNT NECESSARI PER GUANYAR L´ENCONTRE. MÉS TARD A L´OSCAR CERUELO AMB UN RIVAL DE MÉS NIVELL TAMBÉ VA ACONSEGUIR TAULES FORÇADES I PER ÚLTIM I ÚLTIMA PARTIDA AL SR. JAVIER GÓMEZ AMB UN RIVAL AMB 200 PUNTS DE ELO DE MÉS VA PERDRE.
AL FINAL S´ACONSEGUIA UNA VICTÒRIA INESPERADA I DE MOMENT ENS DONA UN PUNT I LA PERMANÈNCIA DE LA CATEGORIA.
S´HA DE DIR QUE TENIM UNS JOVES AMB ESPERIT DE CAMPIONS, EN CAP MOMENT VAN RENUNCIAR A PERDRE LA PARTIDA I VAN ANAR A PER TOTES, RESPECTE ALS ROCKER´S, FELICITAR-LOS PEL SEU GRAN ESFORÇ PER AGUANTAR L´EMPENTA DEL RIVAL EN ELS PRIMERS TAULERS.
FELICITATS A TOTS I CONTINUEU AIXÍ, QUE SEGUR QUE MANTINDREM LA CATEGOTIA QUE ÉS, EL NOSTRE OBJECTIU.
(Crònica de Xavier Lobo)

LLINARS “D” – CARDEDEU 3,5 – 0,5

Matinal de diumenge amb escacs, amb una forta representació femenina entre els diferents clubs participants. Aquesta vegada jugavem a casa nostre amb el nostre veí, el Cardedeu i l’equip estava format per la Noemí, la Glòria, la Judit i l’Ana.  En menys d’una hora escassa teniem la meitat del matx resolt. Victòries de la Noemí i de la Glòria respectivament, després l’Ana resolia la seva partida amb un altre victòria, i l´’última en acabar la Judit amb unes taules.

(Crònica de l’Ana Bonals)

LLINARS SUB-12 PREFERENT – SÚRIA SUB-12 4 – 0
Avui ens tocava amb un equip força desconegut per nosaltres: el Súria. A les anteriors rondes s’havien presentat només amb 3 taulers, aquest cop però, han vingut tots quatre.
De seguida hem vist la poca experiència escaquística del equip i els nostres jugadors s’han imposat ràpidament en els 4 taulers. Malgrat això cal felicitar al Sergio, al Marc, a l’Aramí i al Iago, doncs després d’acabar les seves partides, han anat a repassar-les i a comentar-les amb els seus rivals. Felicitats per la victòria, això els hi donarà ànims per seguir lluitant!!
(Crònica de Núria Español)
LLINARS SUB-12 “B” – MONTORNÉS SUB-12 1,5 – 2,5
Avui l’equip Sub-12 “B”, ha perdut 1,5-2,5 contra l’equip del Montornés, les contrincants, les germanes Carrasco una altre vegada han sigut les que ens han desbordat. Vinga nois que podem!
(Crònica de Rafi Arjona)