C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Ja tenim els classificats de les Seus GROGA i VERDA

A LLINARS s’ha imposat l’Eloi Puerto del Club d’Escacs Llinars, imbatut, amb 7 punts de 7 possibles. Seguit del Martí Forca del Montmeló, que només va perdre contra l’Eloi. El 3r classificat és el Kenzo Molina, també del club d’escacs Llinars. També s’ha classificat l’Eudald Boixader del Granollers-Canovelles. Aquest són el 4 que aniran a jugar la final CALCULÍN D’OR, que tindrà lloc a Llinars del Vallès, el 10 i 11 de juny. Els acompanyaran els sub12 classificats a les altres seus, i tots els sub10, sub8 i els Off, classificats tan de Llinars com de les altres seus. En total 48 esportistes de diversos clubs. La Final es jugarà a Llinars.

Gael Saltos del Granollers-Canovelles, destacar la seva tercera posició en la general, és el primer sub10 amb 5,5 punts de 7, seguit de Guillem Pi del Gerunda, de l’Elna Peula del Cerdanyola Mataró, i de Max Trocoli del Masnou, els tres amb 5 punts.

L’Elna Peula s’emporta la preuada estatueta del Calculín de VALORS, per el seu bon fer,  estar i comportament, el seu respecte pels seus adversaris i per les normes.

Pel que fa als sub8, la primera classificada és la Maria Chalmeta del Foment Martinenc, el segon és el Jordi Puigdomènech de l’Arenys de Munt, i l’Ivan Moreno, del Granollers-Canovelles, tots tres amb 4 punts. I l’últim classificat, el Luca Minarro de la Vall del Tenes, que va sumar 3,5 punts.

Els Calculíns Off que aniran a jugar la final són, en aquest ordre: Magí Belvis del Sant Joan Despí, Nil Sales del Llinars, Ashton Montilla de les Franqueses i Aleix Quincozes també del Llinars.

 Agraïr també al nostre àrbitre i fotògraf, per la gran feina feta. Podeu veure totes les fotos aquí. 

Elna Peula del Cerdanyola Mataró premi Calculín VALORS
Classificats sub8
Classificats sub10
Classificats sub12
Participants i classificats Calculín Off
Participants sub8
Participants sub10
Participants sub12

A SABADELL, el Luca Badia del Tres Peons i l’Hugo Mateo del Castellar es van endur les estatuetes de primer i segon classificat, els dos amb 6 punts dels 7 possibles. Seguits del Nicola Murgia del Sant Cugat, amb 5,5, i de Gerard Membrive del Catalonia-Joviat amb 5. Això en quant als classificats sub12.

L’Alex Escolano sub10 de l’Ateneu Colon, quart de la general, és classifica com a primer de la seva categoria amb 5,5 punts. Jan Konieczny del Sant Cugat, Stefan Costache del Colon Sabadell Chessy i Gerard Diego de l’Ateneu Colon, tots tres amb 4,5 també es classifiquen.

El Biel Gil Tur , també sub10 del Colon Sabadell Chessy, es va emportar el premi Calculín de Valors, pel seu gran interés en conèixer coses del torneig i ser sempre molt correcte,  respectuós i educat.

El Ramon Garriga del Berguedà, amb 5 punts, en una meritòria 5èna posició de la general, és el primer sub8.  ½ punt menys obté el Teo Molinero, Laia Cid i Alexander Jimenez tots 3 del Sant Cugat, completen la classificació sub8, els dos últims amb 4 punts.

Els Calculins Off han hagut de jugar dos tornejos, un de lentes, i un de ràpides, per saber qui es classificaria per jugar la final, i els que s’han classificat són: El Biel Talon del Sant Cugat, que va quedar primer en els dos tornejos. Sergi Garcia de la Rubinenca, i Victor Lozano i Pol Nasarre tots dos del Colon Sabadell Chessy i tots tres amb sis punts, l’ordre de la classificació el va marcar el desempat.

També podeu veure totes les fotos aquí

Pots afer 

Classificats sub8
Classificats sub10
Classificats sub12
Classificats Calculín Off
Premi Calculín Valors