C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Tercera jornada a les seus VERDA i GROGA i segona jornada a la seu BLAVA

Queda només 1 ronda al Calculín GROC i al VERD, per saber quins són els joves esportistes que es classificaran per la final Calculín d’OR.

En la seu de Llinars, l’Eloi Puerto, porta 1 punt d’avantatge als seus seguidors sub12, està clar que es classificarà entre els 4 millors de la seva seu, però aconseguirà emportar-se la preuada estatueta del Calculín GROC? (Només el primer i el segon classificat se l’emportaran). El Martí Forca, el Kenzo Molina i l’Eudald Boixader segur que no li posaran fàcil.

Entre els sub10, la cosa està molt més disputada, doncs hi ha 2 esportistes amb 4,5 punts, el Gael Saltos i el Victor Permanyer, i 5 esportistes amb 4 punts, el que fa difícil predir quins seran els 4 que es classificaran.

La primera sub8 que ens trobem té 4 punts, i és la Maria Chalmeta, seguida de Luca Minarro amb 3,5 punts. Aconseguiran mantenir-se líders ells dos?

Al Calculín Off de Llinars, ja tenim els 4 que es classificaran, tot i que encara està per decidir l’ordre…!  El Magí Belvis, el Nil Sales, l’Ashton Montilla i l’Aleix Quincoces són els que passaran a la final d’Or.

Seu Sabadell - Tercera jornada

En la seu de Sabadell, 3 esportistes sub12 lideren la classificació general i hi ha dos amb 4 punts. Pot encara passar de tot… Nicola Murgia amb 5,5 punts i Luca Badia i Hugo Mateo amb 5 punts, seguits de Gerard Membrive i Abel Santos amb 4 punts. Dificil saber quins es classificaran!!

En els sub10, 3 esportistes amb 4,5 punts: Stefan Costache, Gerard Diego i Alex Escolano, trepitxant-los els talons Jan Konieczny amb 4 punts i Jordi Sastre darrera d’ell.

El primer sub8 també el trobem amb 4 punts, Ramon Garriga, que sembla que es classificarà segur. Teo Molinero, Alexandrer Jimenez, Laia Cid són els altres que sembla que també es classificaran per jugar la final Calculín d’OR sub8. Falta saber qui s’emportarà les 2 estatuetes Calculín VERD sub8.

En la Seu de Vilafranca-Vilanova, encara queden moltes partides en joc, però tenim 2 esportistes, Jordi Llobet i Oriol Herrando que s’han emportat els 4 punts jugats, i les dues germanes, l’Abril i la Darina Massana que van empatades a 3,5 punts.

Hi ha 3 sub8 amb 3 punts, que són el Matias Sticca, el Marc Mumbru i l’Adrià Sanchez.

En l’Off de la seu Blava, David Piñol en solitari amb 4 punts, seguit de Cai Robson i Alexis Javier Lezano amb 3 punts cada un.