C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Ja tenim els classificats de la Seu BLAVA

Lucas Gomes s'endú el premi VALORS

 

60 esportistes de 14 clubs diferents s’han enfrontat també durant 4 jornades en dos espais diferents, el primer a Olerdola, i el segon a Vilanova i la Geltrú.

El Lucas Gomes del Vilafranca, va ser premiat amb el Premi VALORS, per la seva esportivitat, acceptació de les normes i saber reaccionar amb esportivitat davant una decisió que el perjudicava.

L’Oriol Herrando de la GP Vilanova va quedar primer sub12 i primer absolut, empatat en 6 punts amb el Jordi Llobet del Mollerussa, que va quedar primer sub10.

A la classificació sub12, l’Ibai Casanovas del Vilafranca va quedar segon a 0,5punt, i tercera tenim a l’Abril Massana de l’Amposta i Pepe Vilalta del Sitges,  quart també amb 5 punts.

A la classificació sub10, primer Jordi Llobet del Mollerusa, seguit de la Darina Massana de l’Amposta, el Lluc Guiu de la GP Vilanova i el Ruslan Font del Peon Negro, els 3 empatats en 4,5 punts.

A la classificació sub8, primer el Matias Sticca quedant també 4rt de la general, amb 5 punts dels 7 possibles. El segueix Marc Mumbru, també amb 5 punts i 6è de la general. Lucas Gomes del Vilafranca i Daniel Cuenca del Valls, completen la classificació.

En quan als Calculíns Off, Alexis Javier Lezano del Vilafranca, queda primer, seguit de Olianin Timofei, Cai Robson i Gregory Hardy Moore, el tres del Sitges Prado Suburenc.

El cap de setmana del 10 i 11 de juny, els 4 classificats de cada categoria i de cada seu, es trobaran a Llinars del Vallès per disputar la final Calculín d’Or. Esperem que en gaudiu molt!!

Participants sub8
Participants sub10
Participants sub12
Participants Off