C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Festa Major 2021

Va ser molt xulo, .. i recuperant sensacions festives!!

FOTOGRAFIES

Uns “Escacs a la Fresca” retrobats, desprès que al 2020 no vam poder celebrar la nostra Festa Major.

I un espai de nou recuperat per als escacs, al Passeig d’Europa de les Nacions, al costat del “Jonny House” i del Parc Infantil.

Aquest cop no hi havia competició de Vermells i Blaus, perquè aquest any s’ha escenificat unes taules prèvies entre els dos colors, ja que encara tenim limitacions d’aquesta pandèmia. Això sí, tots i totes les participants van poder escollir el seu color amb un boli personalitzat per dur-se a casa

Una bona assistència amb 78 participants de totes les edats, categories i nivells; i molta il·lusió de veure molts aficionats i no federats “tocant fusta”, amb vells joves coneguts i amb nous joves i no tan joves provant noves sensacions.

I uns nous trofeus a la palestra, … que han agradat molt, i que han servit de prova per dissenyar el que podria ser el trofeu estrella del nostre II Open Internacional per al 2022.

El Campió absolut va ser en Ricard Nadal de La Lira (Barcelona), i la campiona al grup sub12 l’Ariadna Carrasco del nostre Club, i un munt més de premiats, als que felicitem amb joia!

Les classificacions finals i els premiats els podeu veure a les classificacions finals que aquí us posem:

Crònica del Joan Antoni Pèrez