C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Campions per equips a sub-14 i tercers a sub-20 al Ilundain

Acabem el mes d’agost i no podia ser d’un altre forma, amb el torneig d’escacs més emblemàtic pels nostres jugadors, el Memorial David Garcia Ilundain.

Un torneig que aquest any ha canviat les dates, en anteriors edicions es realitzava al desembre, això ha comportat que en aquesta edició, tinguéssim jugadors encara de vacances, però els deu jugadors que han participat ens han donat forces alegries.

En la categoria sub-10 ens representava el Rayan Presas, és la seva primera vegada en aquest torneig, i ens fa una mica més de la meitat dels punts, 4,5.

Dins la categoria sub-12 ens representa el Noah Molina, només podrà jugar 3 rondes aconseguint 2 punts. Deixa el torneig per unes molèsties.

Dins la categoria sub-14 tenim l’Arnau Sánchez, la Laura Toquero, l’Èric Iborra, el Roc Boix, i el Dani Romero. Assoleixen el primer lloc per equips dins d’aquesta categoria, moltes felicitats!!!

La Laura Toquero i el Dani Romero han fet 4,0 cadascun. L’Arnau Sánchez amb 5,5 punts queda en un sisè lloc. L’Èric Iborra amb 5,5 punts també, finalitza en el cinquè lloc. El Roc Boix, amb 6,0 punts queda tercer.

Aquest any no hem tingut categoria sub-16, la manca de jugadors ha fet que aquesta categoria fos agrupada dins la categoria sub-20. En aquesta categoria ens representen el MK Sergi Prats, el Pau Toquero i el Martí Pareras.

En aquesta categoria sub-20, ens emportem un tercer lloc per equips. El Mk Sergi Prats es proclama campió amb 6,5 punts, jugant la seva última partida contra el seu company de club, el Pau Toquero, que perd aquesta partida i amb 5,0 punts quedarà quart en la classificació final. I el Martí Pareras que és la seva primera vegada que participa en aquest torneig i assoleix 2,5 punts.

Moltes felicitats a tots els participants.