C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Cronica Final Calculín d’Or 2021 a Sitges

El cap de setmana del 18 i 19 de setembre, s’ha disputat la final Internacional Calculín d’Or 2021, on jugadors de 23 clubs diferents, inclosos 5 clubs francesos, s’han donat cita a l’espai Jove de Sitges.
Els clubs que van aconseguir que algun dels seus jugadors es classifiqués per jugar la final van ser: L’Aleneu Colon, Súria, Fornells de la Selva, Castellar, SCC Sabadell, Cerdanyola, Montornès, Terrassa, Mollet, Peona i Peó, Sant Joan Despí, Paretana, Llinars, Sitges Prado Suburenc, Catalonia-Joviat, Lira Vendrellenca, Vilafranca, Berguedà, Saint Jean Pla de Corts, Echiquier du Val d’Yerres (París), Maison des Echecs Toulouse Lardenne, Les rois de la Tet (Perpignan) i Echiquier des Lions – Lyon Oullins.
Els esportistes classificats havien participat en les fases prèvies que s’havien celebrat en les diferents seus de Sabadell, Sitges, Llinars del Vallès i Saint Jean Pla de Corts, durant els mesos de maig, juny i juliol. De cada seu es van classificar els 4 millors de cada categoria sub8, sub10 i sub12.
Els 38 esportistes que van participar, veient les seves cares de felicitat diriem que s’ho van passar molt bé, i segur que van aprendre moltes coses, ja que els àrbitres van estar pendents d’ells en tot moment. El dissabte varen jugar a l’espai interior, ja que amenaçava pluja, però el diumenge es va decidir treure els taulells a la pineda de l’espai Jove, i vàrem poder gaudir de l’aire lliure.
En la categoria sub8 el podi va estar completament integrat per esportistes francesos:
1. Julien Martinez del Saint Jean Pla de Corts Echecs,
2. Selene Dubois de Echiquier du Val d’Yerres (París)
3. Charlie Cassagneres del Saint Jean Pla de Corts Echecs.
En la categoria sub10 on el segon i tercer lloc es va decidir per desempat, perquè els esportistes del segon al cinquè lloc, van fer tots 3,5 punts, el podi el van formar:
1. Guillem Torres del Catalonia-Joviat
2. Pol Faixedas del Club d’Escacs Fornells
3. Pol Rovira de la Lira Vendrellenca.
En la categoria sub12 el podi va ser per:
1. Oriol Pelegrin del Colon Sabadell Chessy
2. Biel Torrrent del Peona i Peó
3. Josep Orozco del Vilafranca
Moltes felicitats a tots i els desitgem a ellxs i a totxs els esportistes participants una llarga trajectòria escaquística!!
Crònica de la Núria Español