C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Campionats d’Espanya d’edats 2013

29/07/2013

La LAURA afegeix un nou èxit al seu palmarés, i obté la 3ª plaça al podi femení sub16 d’Espanya !!

Dissabte 27 va finalitzar la categoria sub-16 del Campionat d’Espanya 2013, on portavem 4 representants de Llinars dels 13 que tenia la delegació Catalana. La Laura, en Dani, en Marc i l’Andrea no han tingut un campionat massa bo, on l’únic que ha pogut salvar una mica de la seva puntuació ha estat en Dani. Els altres tres s’han deixats punts pel camí.

Encara i així, el bon inici del torneig de la Laura li va permetre, malgrat la sort no la va acompanyar a les tres últimes rondes, obtenir un podi femení que sap a poc, ja que mitja hora abans no acabés el campionat, semblava que aconeguiria el títol de campiona, però una errada en els moments de máxima tensió no li van permetre fer-lo seu.

Una altra circumstància curiosa van ser els enfrotaments que els hi va tocar entre ells: Andrea-Laura, Dani-Laura i Andrea-Marc; enfrontaments que a mil quilòmetres de casa no senten massa bé, però que van disputar amb lluita i on no va haver cap resultat de taules. Resultats a chess-results.

21/07/2013.-

Ahir la categoria sub-14 va tocar la fi al Campionat d’Espanya 2013, el nostre representant, l’Oriol Panadés, després d’un bon inici amb dues taules i un 3 de 4 inicial, i un mat en dues que no se li va escapar, a la segona part del campionat no va tenir els resultats desitjats, però finalment acava amb un 5 de 9 i mantenint més o menys el rànking inicial. Ara deixa pas als seus companys de sub-16 que demà dilluns començaran la primera de les 9 llargues rondes. Segueix-los a chess-results.

13/07/2013.-

Finalitzat el sub-12. Gerard Ayats acava en la 14 posició amb 6 punts i tot i que pugui semblar poc (nº 10 en rànking inicial), no està gens malament en una categoria en que les partides ja no depenen tant de la sort. La tensió s’ha fet notar en el que és i representa un Campionat d’Espanya i algunes partides ho han patit molt i de valent. Pau Martín manté la seva posició amb els 5 punts i el lloc 38, Pau Toquero ha millorat amb els 5 punts des de la sortida inicial com a 72 fins a la 42 final i amb molt bones partides com la que va jugar amb el seu company Pau Martín i altres. La Sara Las Heras finalitza el torneig amb 3,5 punts i a tots ells felicitar-los per l’esforç de fer qüasi 2000 kilòmetres i posar en pràctica tot allò que han treballat durant tots els anys anteriors.Tot plegat, i l’experiència per continuar el proper any amb les mateixes ganes i il·lusions d’arrivar més lluny.

Dilluns 15 comença el sub-14, on l’Oriol Panadés defensa els colors del nostre club. Segueix-lo a chess-results.

07/07/2013.-

S’acava el sub-10. L’Àlex Maria acava en la posició 28 amb 6 punts, mentre que en Sergi Prats acaba el 87 amb 4 punts. En el 1r Campionat de Ràpides d’Espanya, 8è lloc absolut per l’Àlex amb 6,5 de 9 i 42è lloc per en Sergi amb 4,5 seguit d’en Quim Ayats que s’estrenava en alta competició i fent 2,5 punts que ja li donen una experiència en aquesta modalitat. Tant l’Àlex com en Sergi han estat per sota de les seves posibilitats, però tots tres han marxat contents d’una setmana a Salobreña que no oblidaran. Per a tots 3 l’històric i el record quedarà en la memòria d’haver participat en el primer Campionat de Ràpides d’Espanya.

Demà arranca el sub-12, amb la Sara, els Paus (Martin i Toquero) i en Gerard. Segueix-los a chess-results.

30/06/13.-

Finalitza el campionat sub-8, on la Laia ha acabat amb 3 de 8. Després d’un començament complicat, amb dues derrotes, la Laia s’ha refet i ha encadenat dues victòries consecutives. Bona experiència per la nostra jove jugadora. Demà arranca el sub-10, on el nostre club està representat per en Sergi Prats i l’Alex Maria. Segueix-los a chess-results.

28/06/13.- Han començat a Salobreña (Granada) els campionats d’Espanya d’edats 2013, per on gairebé durant un més aniran desfilant les diferents categories.

Els primers en obrir foc, els sub-8, on el Llinars està representat per la Laia las Heras. Segueix-la a chess-results.

També podeu seguir-ne tota la informació al dia a la web de la FEDA. amb cròniques, retransmissió, fotos,…