C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Segona Jornada Dia de caricatures

Segon dia de competició. Les partides van començar puntualment en un dia agradable i sense massa calor.

Dia també de sorpreses com podem observar. Els dos grans favorits i el nostre MI local compleixen amb els pronòstics. Tampoc hi ha sorpreses al 4t taulell. A partir d’aquí, la dita de què «no hi ha rival petit» es compleix amb escreix. Sorpreses agradables, per cert, per a alguns jugadors locals. Al següent link podeu consultar els resultats:
Els guanyadors dels lots de productes locals d’aquesta jornada són: Jensen Broadbent del Cornellà i Hilari Sànchez de Llinars del Vallès. Enhorabona tots dos.
Aprofitant que era dissabte van posar dues paradetes:
– Com tots els anys va venir el nostre amic Jordi de la Riva a exposar els seus llibres i materials sobre escacs.
– Com a novetat aquest any van oferir per part d’un professional la realització de caricatures personals de tot aquell que volgués. L’activitat va ser organitzada pels nostres patrocinadors L’Escola d’Il·lustració IBOIX.
Per últim, continuen venint diferents persones a visitar-nos i interessar-se pel nostre torneig. Si ahir van comptar amb la visita de Juanma Sánchez president CE Barcelona, avui ha vingut la Mònica López Regidora de Joventut i esports del nostre ajuntament i Jordi Parayre, Director del Magistral Ciutat de Barcelona dels anys 2004 al 2017 i del Circuit Català d’Oberts Internacionals del 2016 al 2017.