C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Ronda 3 Consolidació dels favorits i aparició de noves promeses

Una de les caracterítiques d’un torneig com el nostre, és la participació de titulats amb un bagatge acreditat i que s’estan reflectint en els resultats amb l’aparició de joves promeses que ho van posant cada vegada més difícil. Això dóna com a resultat partides partides molt dures i espectaculars com és el cas de la darrera jornada. Tenim la sort, a més de la realitat que és el nostre MI local, la participació d’altres titulats que estan oferint un gran rendiment. No volem oblidar les nostres promeses locals que també estan donant guerra com és el cas de l’Arnau, l’Aramí, el Roc, l’Eric o els germans Parra (Gorka i Arnau). Molt destacable també l’actuació del Claudio de León del Club Caja Vecindario de les Canàries que està demostrant un alt nivell en les seves partides. Una molt agradable sorpresa. La jugadora WCM Lali Bibilashvili de Geòrgia també està rendint a un gran nivell En definitiva, les forces es van aparellant i això dóna com a resultat partides molt equilibrades i emocionants.

Però són molts dies i hi ha temps per a tot. Aprofitant la finalització del curs, alguns jugadors han aprofitat el diumenge per a fer un partit de futbol. Desconec si ho fan millor o no que els escacs.

Com cada dia s’ha repartit el lot de productes locals (algú s’està preguntant que significa això del LPL, així que s’haurà d’explicar). Els guanyador han sigut Roc Boix del Llinars que ha vençut a la Laura Toquero, també del Llinars, en una partida molt emocionant i disputada de les últimes en acabar. Són companys d’equip. Ignoro si han compartit o no el lot. Tot és possible, perquè són bons amics. Al tauler 30, el LPL (ara ja sabeu que és, oi?) ho ha guanyat Joan Ribera del Peona i Peó. Enhorabona i que ho gaudeixi.

Avui, quant a visites hem tingut la de Jordi Herms president del Granollers i coneguts per la majoria de tots nosaltres per la seva bona feina com a monitor de club i escolar. Aprofitant la visita hem pogut fer una foto amb el nostre president Joan Antoni i de Dani Flores del Canovelles que, per cert, està jugant el nostre torneig a un gran nivell.

Res més, de moment, demà més…