C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

RONDA 8 I QUEDA L’HA D’INFART!

RONDA 8

LLINARS – SALOU     4,5 a 5,5

Per quarta vegada ens quedem amb el regust de poder haver guanyat, … i perdem per la mínima !!

Ens visitava el Salou, segon classificat i que promocionarà per jugar a la Divisió d’Honor l’any que ve. Un planter espectacular (2 GM, 2 MI’s, 2 MK’s,….), … que ens superaven de mooolt en quasi tots els taulers, i entre 50 i 100 punts en els últims tres taulers. I vet aquí, …. que hem tingut el matx al nostre costat quasi fins al final, on hem perdut una per temps amb avantatge, se’ns han girat un parell de partides, “el presi” no pot entaular un final complicat, i el matx cau per la mínima a favor del Salou. Bé, en definitiva, ….que ens sentim i juguem com si aquesta categoria fos la nostra de sempre, … però ens falta l’efectivitat per rematar a jugadors més forts que nosaltres.


A destacar l’amabilitat i l’esportivitat dels jugadors del Salou, … i l’experiència nostra d’haver de jugar amb tres jugadors amb deficiència visual, que duien els seus rellotges i taulers especials.

 

La setmana que ve anem a Castelldefels a lluitar per mantenir-nos en aquesta 1ª Divisió (molt igualada per darrera). Mig punt ens salva, … i el bon desempat que arrosseguem de totes aquestes derrotes per la mínima també ens dóna moltes opcions de salvarnos en cas d’un últim entrebanc.


LLINARS “B” – GRANOLLERS CANOVELLES “B”     5,5 a 2,5

Amb música de Satriani escriurem quatre linies del que va ser el matx amb l’equip més rival per a la lluita per al primer lloc. Podríem posar altres músiques més conegudes, però de fet, les millors notes les van tocar els nostres jugadors des de les 09.30h del matí d’ahir diumenge. Ens venia l’Andrea Lafuente a completar l’equip al primer tauler que ens faltava per motius “personals”, je, je, je. Ah! i també en Sergi Collazo que ens va venir a donar un cop de mà. I és clar que si, tots es tornen bojos per jugar al “B”, je, je, je.

A falta d’una ronda i passi el que passi i vagi qui vagi a Tona, i guanyi qui guanyi, el vostre delegat us felicita per les vuit rondes i la que queda. El vostre compromís ha estat clau per poder deixar ben alt aquest equip.

AMB UN SIMPLE TEMA DE SATRIANI US CONVIDA A CREAR ATMÒSFERA PER FINALITZAR LA LLIGA CATALANA EL MILLOR POSSIBLE. SORT!

                                     JOE SATRIANI “TEN WORDS”

MOIÀ MOIANÈS “B” – LLINARS “C”     3 a 3

MOIÀ MOIANÈS “C” – LLINARS “D”   2,5 a 1,5

PARETANA SUB12 – LLINARS SUB12   2 a 2

PEONA I PEONA SUB12 “C” – LLINARS SUB12 “B”   0 a 4