C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

FINAL DE LA LLIGA CATALANA AMB DOS ASCENSOS DE CATEGORIA I UNA PERMANÈNCIA SÚPER DEL PRIMER EQUIP. FELICITATS A TOTS ELLS I A LA RESTA D’EQUIPS PER AQUESTES MAGNÍFIQUES CLASSIFICACIONS.

CASTELLDEFELS – LLINARS  5 a 5

Empat amb el tercer classificat, …. i ens quedem a la 1ª Divisió!

Bona matinal d’escacs, … i remuntada fins l’empat.


En un bon ambient escaquístic, el Castelldefels ens presentava el seu equip (quasi) de gala (el seu últim tauler, el 12è del rànquing i 2.105 punt d’ELO), … i de fet, que al principi, semblava que ens acabarien aclaparant! Se’ns posaven tres partides malament, i no estaven clares les altres, … així que ha tocat lluitar fins el final;… i per fi em aconseguit vèncer el malefici de perdre per la mínima, i hem acabat empatant.

Un excel·lent 6è lloc final a la classificació, i l’any que ve estarem de nou a la 1ª Divisió.  Molt bon campionat de tots els que han passat pel primer equip (Josito, Ayats, Laura, Pawel, el presi, Arnijas, Toquero, Oriol, Martín, Guillem, Josep Mª, Sergi, Andrea i Gorka); i destacar a Ayats (6,5 punts al segon tauler), a Arnijas (5,5 punts i norma de MK) i a Sergi (5 punts a la seva estrena com a titular del primer equip).

TONA – LLINARS  4 a 4

Ens vam presentar el dia definitiu orfes, sense el nostre capità i delegat, que a més portava el 100% guanyades, però amb la seguretat que un empat era suficient, fins i tot una derrota per la mínima ens assegurava el lideratge, i la veritat és que teníem totes les partides amb avantatge, però va passar que tres partides impossible de perdre es van perdre, ens vam posar amb 3 a dos en contra, però amb la partida de Gorka clarament guanyada i van apostar les altres dues a taules, Aurelio, amb peó de més i Josep Maria amb partida molt superior però amb problemes de temps van forçar les taules i tota la responsabilitat a Gorka, que sinó guanyava tornava caminant podíem haver guanyat per joc per 7 a 1 però la pressió ens va obligar a canviar d’estratègia i assegurar el resultat.

(Crònica d’en Josep Ma. Parra)

LLINARS “C” – TERRASSA “D”   3 a 3 

LLINARS “D” – SANT MARTÍ “D”   1,5 a 2,5

LLINARS SUB12 – MOLLET SUB12   0 a 4

LLINARS SUB12B – MONTORNÉS SUB12   1 a 3

Avui el Sub12B jugava contra el Montornès a casa, ens jugavem la lliga, ens faltava 1,5 punts. Segons l’ordre de forces els nostres jugadors han sigut en Iago Gayoso, Víctor Losilla, Arnau Sánchez i Sergi Oliva.

Els nostres jugadors no han pogut amb el rival i hem perdut per 1-3 (només ha puntuat l’Arnau) i per tant, se’ns ha escapat la lliga pel desempat.
És te que felicitar a tots  els nostres jugadors que han fet una competició  fantàstica!
Gràcies Lledó, Roc, Sergi, Arnau Sánchez, Arnau Pérez, Víctor Losilla, Iago Gayoso, ens heu fet sommiar! Felicitats!!!!