C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Ronda 7: Mirades als escacs

Sempre es entretingut quan un està en un torneig d’escacs observar a les persones, la seva forma d’enfrontar-se al taulell, postura corporal, gestos… Però segurament, la que ens pot dir més coses dels jugadors és la mirada.

Els escacs són com un mirall on ens mirem i ens reconeixem. Però també és un lloc on projectem i desenvolupem la nostra personalitat. No és l’únic lloc evidentment. Ho fem en el dia a dia, contínuament, en tot allò que fem. Però hi ha moments especials on una mirada explica moltes coses: concentració, esforç, ingenuïtat, ambició, il·lusió, confiança, desesperació…

I això és el que la nostra fotògraf del torneig Anna Bonals ha volgut plasmar en aquest magnífic collage.

Un dia intens, un dia més de mirades… un dia de desenvolupament del torneig on encara hi ha molta història per escriure … La trama es desenvolupa amb una classificació encara molt estreta.

Aquí la podeu consultar:

http://chess-results.com/tnr564016.aspx?lan=9&art=1&rd=7&turdet=YES&flag=30

Podeu veure, a dos dies del final hi ha 5 jugadors que poden optar al triomf final amb un lleuger avantatge del MI internacional local Alejandro Alvarado però amb els dos GM Miguel Muñoz i Jose Manuel López molt a prop. Restem per tant, dos dies d’una gran intensitat. És probable que el torneig no es puguin resoldre fina a la jornada final.

Quant al guanyadors de la LPL aquesta vegada han recaigut en Marti Sans de l’Argentona que s’ho porta per segon cop (aquesta vegada en el tauler 20) i David Terrón del Cornellà.

Ja s’acaba però demà encara més….