C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

RONDA 6. TORNEM A GUANYAR TOTS ELS EQUIPS!

GRAN PENYA – LLINARS  4,5 a 5,5. Primer matx-ball salvat!

Ens anàvem a Vilanova i la Geltrú a jugar, … en dissabte i de Carnaval!! I les primeres decisions es prenien a principis de la setmana, quan “el presi” decidia, malgrat un parell de baixes, que “el presi” devia descansar, atenent que el seu rendiment no estava acompanyant a l’equip, i donar entrada a una alineació amb algunes novetats. Això afectava de retruc a l’equip B, i produïa un carena de decisions que arribava fins l’equip D!!  Estrenàvem al primer equip a Josep Mª Parra (amb febre controlada) i a l’Andrea, i recuperàvem a l’Ainhoa, encara que, pobreta de nou, jugant amb negres (5 de 5 amb negres). Passada les dues hores llargues encara es jugaven totes les partides, amb algunes posicions igualades (inclús alguna partida avorrida), però teníem tres d’elles on s’estaven estomacant de valent, amb difícil pronòstic. Per un altre costat, les dues fèmines de l’equip fan imprecisions en les apertures i es queden inferiors, mentre l’Alejandro està duent al seu oponent contra les cordes. L’Ainhoa no pot frenar l´activitat de les peces dels seu rival i acaba declinant la partida, l’Andrea aguanta, mentre que Alvarado es lia amb alfils de diferents color i es signen taules. 1,5 a 0,5 a favor de la Gran Penya. A partir d’aquí un ball d’emocions on ens passem una hora més veient que sí que pot ser possible la victòria, … i tot comença a declinar-se cap a nosaltres! A davant s’està jugant molt bé, i Marc i Sergi ens donen dos punt al “unísino”, i una mica desprès Toquero converteix la seva avorrida partida en victòria. 1,5 a 3,5! Gorka es suma una mica més tard a l’èxit. Oriol ha remuntat molt bé la seva partida i sembla que també serà nostra, .. i a Josep Mª (encara amb la partida boja). Li indiquem que demani taules. El seu rival no les pot acceptar, … i tres jugades més tard, Josep Mª remata i guanya, … ja tenim el matx per nosaltres!! (1,5 a 5,5). I sort d’aquesta victòria, perquè Oriol en els apuros de temps es lia, i acaba perdent la seva partida, i de seguida tant David com Andrea declinen els seus reis davant d’uns finals perduts. Podríem haver tingut un millor resultat, … però guanyar per la mínima també ens serveix per salvar el primer matx-ball d’aquesta lliga, i mantenir les nostres opcions de salvar la categoria.  Encara molt difícil, per la gran igualtat que hi ha entre els equips, però aquesta setmana descansarem fora del descens. El nostre “pitoniso” va posar-se en contacte amb el programa Xarxa de Mat ( https://www.facebook.com/7deradio/videos/3367241296625090) que emet els dissabtes, i allà ens trobareu cap al final (passades l’1h:41 minuts). La setmana que ve a casa ens visita el Peona i Peó, equip amic, gran treballador de la pedrera i de bona rivalitat, així com  compacte on ho hagi. L’any passat estava a DH, i aquesta setmana compartim els mateixos punts en aquesta lliga, …i la setmana que ve veurem on estem cada un!!

(Crònica del presi)

CARDEDEU – LLINARS “B”   3 – 5

Només queda continuar sumant i esperar que punxi el Montornès o algun miracle similar. De moment, aquest diumenge vam fer la feina i era guanyar al Cardedeu, equip veí i amic que li desitgem el millor en la seva nova etapa amb nous actius per formar i captar nens i nenes i per ensenyar els escacs al municipi. Entrant en matèria direm que el primer tauler no va tenir que suar massa per signar unes taules. El seu rival va venir enfebrat i va marxar ràpid, així com en Toni que li va anar de perles per tornar a Llinars i veure els altres 4 equips que jugaven a casa. Després d’un oferiment de taules per part nostra al 4t tauler, i sent rebutjades, en Jorge va tenir que tancar el matx ja guanyat amb l’últim mig punt de l’equip. Ja eren bones a primera hora perquè el matx semblava encarat amb la partida del Joan i del Roc que es veien molt clares. Llavors, el delegat que tenia presa per anar de calçotada, va aprofitar per demanar-les ell i quedar lliure en qualsevol moment. 1-1 que era un virtual 1-3. L’Arnau va tenir una partida agressiva i va quedar-se amb el punt sencer. 1-4. L’Emili amb una partida encarada va menjar-se un peó de torre enverinat que li va permetre al rival obrir la columna per entrar i emportar-se el punt. Els dos restants van acabar fent taules, l’Aurelio i el seu germà Jorge amb l’acta signada van acabar de posar el resultat final de 3-5.

(Crònica del delegat)

LLINARS “C” – SANT MARTÍ  “C”   6 – 2

Esta semana nos visitaba el St Martí C, terceros en la liga y a priori un rival duro para nosotros. Habíamos vuelto a combinar 4 adultos con 4 jóvenes, pero la baja de última hora de Jaume, tuvimos que reemplazarla con otro joven que esta semana descansaba en el B, el durísimo Asier, que le tocaba defender nada más y nada menos que el tablero 1. La ronda comenzaba bien, a Asier no le dio tiempo ni a comerse las mandarinas cuando ya anotaba el 1-0. Eric, fiel a su estilo guerrero, lograba cazar la dama rival en medio juego. Adahara esta semana no tuvo su mañana y cedió su punto, mientras que Aramí ganaba peón y entre Dama y Caballo nos puso con 3-1 en el marcador. Sergio llegó a un final igualado pero con mucho más tiempo en el reloj, aunque no pudo pasar de las tablas. No pasaba nada, porque Esteve volvió a hacer una partidaza y nos daba otro punto. Con el match ya ganado, Manel también ganó por tiempo, forzando la posición con un peón pasado. Y por último, Arnau jugó la partida más loca, comenzó muy bien, luego tuvo muchos apuros pero con gran serenidad firmó unas tablas. Así es el Llinars C, capaz de ganar a un rival muy fuerte por 6-2, haciendo fácil lo difícil, y abierto siempre a nuevos retos. La próxima semana visitaremos el Espluguenc y mirando de cerca al segundo puesto!!

(Crònica de Manel)

LLINARS “D” – IGUALADA-ATENEU  “C”   3 – 1

Són les 9:30h, i el nostre rival encara no ha arribat, és diumenge de carnaval, diumenge complicat per molt equips, però és que a sobre el nostre ve d’Igualada! Les 10:00h, sona el teléf del club, són els jugadors, que s’han saltat la sortida de l’autopista, i que són a Sant Celoni. Arriben gairebé a les 10:30h. Les nostres joves esportistes estan nervioses, ja tenien coll avall que s’emportaven els punts gratis!!! Comencen les partides, pintem molt bé, estem molt més ben posicionades que l’equip contrari, tot i que a l’últim tauler, li comencen a fer un fort atac i li comencen a caure peces. Amb dues peces de menys, la Lledó decideix abandonar la partida. Al cap de poc, les altres tres partides, acaben caient a favor nostre, la Tura al primer tauler, aconsegueix fer escac i mat, a la Carlota i a mi, al segon i tercer tauler, abandonen, els hi portem força avantatge de material! Continuem sumant punts i anem darrera dels 2 primers, que la setmana vinent s’enfronten entre ells, a veure on acabem nosaltres a la classificació! La setmana vinent ens toca anar cap a Espluges, a veure qui equip fem, de moment en aquestes 6 rondes, no hem repetit mai l’alineació del nostre equip!

(Crònica de la Núria)

LLINARS “E” – MONTMELÓ  “C”   3 – 1

L’equip E avui ha jugat a casa. Avui els nostres jugadors i segons ordre de forces han sigut : Lluis las Heras, Marc Collazo, Iago Gayoso i Oriol Vinuesa. Hem jugat contra el Montmeló C. Aquest equip con deia avui el Presi posem a qui posem no l’atura ningú… Amb un contundent 3-1 hem tornat a guanyar,. Així doncs després de la sisena ronda, ens mantenim segons a 4,5 pts del Torreblanca ( la setmana vinent juguem contra ells) (serà duelo de Titanes). Bona setmana a tothom!!!! I fins aquí La reportera ditxaratxera.

(Crònica de la Rafi)

LLINARS “SUB-12” – MOLLET “SUB-12”   3 – 1

Buen resultado del LLINARS SUB-12 contra el MOLLET por 3-1, seguimos sumando en la recta final de esta liga que cada semana hemos ido jugando con ilusión de puntuar y jugar como un equipo. Empieza la ronda sexta con Laura, Noah, Dani y Ariadna preparados en sus tableros para jugar contra Mollet, un club potente que trae un equipo con jugadores muy noveles pero seguro que tendremos buenas partidas. Noah empieza jugando al ataque y sin demasiadas opciones para el rival gana el primer punto para el equipo con mucha seguridad como nos tiene acostumbrados. Dani, jugando con tranquilidad pero muy seguro, arrinconando al rival hasta ganar la partida, se nota que ya lo tenemos en plena forma. Ariadna, como Noah jugando al ataque y sin duda que tiene la partida controlada para acabar ganando sin prisa su punto. Con el 3-0 en el marcador durante la ronda vamos viendo como Laura, cuando tenía pieza de más, ha cometido un error que le está haciendo sufrir mucho, su rival ataca aprovechando la situación y Laura no puede evitar ceder el último punto para el Mollet y unos cuantos puntos de Elo, no fue su día pero le consuela el resultado del resto de jugadores de su equipo que han hecho muy buenas partidas y como equipo que son recupera el ánimo rápido. En este equipo si hay que destacar algo es como se animan cuando alguien pierde y la semana siguiente vuelve a jugar con más fuerza. Así que a seguir luchando como lo hacéis, la semana que viene a Sant Cugat contra el líder y a darlo todo.

(Crònica de Montse)