C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Ronda 6 i festa amb tots els equips jugant a casa!

Podeu veure les fotos fetes per en LLuís Las Heras en aquest enllaç:

https://www.flickr.com/photos/133112620@N02/shares/3MqrT7

(Crònica per en Joan Antoni Pérez)

Tots els equips a casa, un munt de fèmines jugant …. i gran ambient escaquístic!!


Continuem amb el migsomriure aquesta semana, … dues victòries, dos empats i una derrota!

2ª Divisió: LLINARS – SANT ADRIÀ ( 7,5 – 2,5 )

Tornem a la senda de la victòria ! Desprès de la derrota de la setmana passada, no estava clar com respondríem, … i a fé que els nostres joves ho han fet amb contundència. Aparellaments molt equilibrats als primers taulers que es decantaven cap al nostre favor a mesura que baixàvem de tauler. I com en les anteriors partides, uns jugadors de Sant Adrià molt amables i molt escaquistes. Les partides anaven caient una darrera l’altra, … i curiosament tornàvem a punxar darrera. El més destacat: Les victòries de Laura i Dani, que per fi aconsegueixen guanyar; que l’Arnijas i el presi porten les sis rondes fent exactament el mateix resultat … i que hem d’animar en Guillem a superar la mala ratxa en la que es troba immers.

1ª Categoria: LLINARS “B” – MONTCADA “B” ( 4 – 4 )

Molta emoció ! Els nostres del “B” donen la talla amb en Gerard (Prats) de primer tauler. Matx igualat, però desequilibrat en els taulers. Ens suparaven als quatre primers taulers, mentre nosaltres ho féiem als quatre últims, … i així més ho menys es van repartir els resultats: vam treure 1,5 a davant i 2,5 a darrera;… però primer vam arribar a un 3,5 a 3,5 amb en Gorka disputant la partida decissiva. Més nervis i emoció entre els assitents que entre els propis jugadors, … que amb apuros de temps van mantenir una gran sang freda, … malgrat que amb errors repartits, … i amb molts “Uiiis!” amagats en el silenci dels espectadors. Empat final i bon resultat. El més destacat: La tornada a l’equip de l’Àlex, que no va tenir massa sort, … i que l’Alejo i l’Esteve continuen amb la seva ratxa de victòries, a la que es comença a sumar en Josep;… però sobre tot l’emoció que aquest esport mil·lenari pot arribar a produir!

2ª Categoria: LLINARS “C” –  L’ESTANY “B” ( 6 – 0,  -pendent de la FCdE-)

El nostre rival no es va poder desplaçar! No va haver matx. El nostre rival ens va trucar uns minuts abans de començar la partida indicant-nos que no podien venir per les condicions climatològiques, … i així mateix ho van confirmar a la FCdE. Fins aquí cap problema, …. fins que ahir ens vam assabentar que el primer equip de l’Estany sí que havia jugat a Les Franqueses i havia guanyat. Així li hem comunicat a la FCdE, i estarem pendents a la resolució que pugui fer d’aquesta incompareixença.

3ª Categoria: LLINARS “D” – RIPOLLET “C” ( 0 – 4 )

Repàs de l’equip que ara es lider, … i les Dones perden la seva imbatibilitat ! Aquest matx el vam començar perdent abans de jugar-lo, amb els dubtes de qué fer al nostra primer tauler, i a qui posaven, …. i una certa sensació de derrota abans de començar les partides. L’estrena finalment de la Núria (Panadès) com a primer tauler no ens va funcionar, malgrat la bona partida que va disputar amb un rival amb força més Elo que ella. La Judit també va fer bona partida, pero a la Glòria i a l’Anna ja no els va anar tant bé.  El més destacat: que la Núria (Panadès) ha perdut la seva imbatibilitat defensant un sempre difícil primer tauler, … i què malgrat la derrota, …. seva i de l’equip; la trajectòria de les “D”ones ens ha sorprés a tots per la seva gran consistència i bon joc. Molta sort a la propera!

Sub12 Preferent: LLINARS – SANT JOAN DE VILATORRADA ( 2 – 2 )

Tornem a la nostra senda, … i un nou empat! Es montava un equip que era completament femení, … i malgrat les bones partides, no hem pogut passar de l’empat, … resultat que hem repetit en unes altres quatre ocasions més ! L’estrena de la Mª Glòria i de l’Aramí a l’equip no va ser bona en resultat, però sí en partides llargues i igualades, … i l’Ainhoa i la Núria (Bonamusa) vam tenir la mateixa situació però van aconseguir decantar les seves partides en victòries.  El més destacat: La concentració i ganes de fer-ho bé de totes elles, … dins un equip que ja ha fet participar entre totes les rondes fins avui a un total de 10 esportistes sub12!

La presència femenina al nostre Club és ja coneguda, … però en dies com avui es fa evident la força i el bon joc que tenen ! Dels 32 tualers presents, … 11 eren defensats per fèmines del nostre Club. Més d’un 33%, … quan a la FCdE hi consten de l’ordre d’un 8% del total de federades.