C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Reconeixement als millors esportistes de Llinars 2023

Dissabte dia 23 de setembre va tindre lloc el reconeixement als millors esportistes de Llinars 2023.

El club d’escacs Llinars va aconseguir el diumenge 7 de maig una fita extraordinària en la seva història, obtenir l’ascens a la màxima categoria nacional, la Divisió d’Honor de la Lliga Catalana, en un matx de play-offs molt disputat d’anada i de tornada amb un Terrassa molt experimentat, i tan igualat, que va ser decidit finalment pels sistemes de desempats. El club llinassenc serà el segon equip del Vallès Oriental que es trobi a Divisió d’Honor (l’altre és el Mollet), categoria on participen els 16 millors equips de tot Catalunya, on una gran part d’ells estan formats per esportistes professionals.

Els 17 esportistes que han jugat aquest any amb el primer equip del Llinars HGC-Renting (els equips estan formats per 10 per equip a cada jornada) ha estat constituït en la seva majoria per joves menors de 25 anys, formats al club, acompanyats dels seus dos principals entrenadors i un xic de veterania.

S’ha aconseguit aquesta fita, alhora que el Club vivia la seva majoria d’edat amb 18 anys i 9 mesos des que el 22 d’agost de 2004 es va fundar. I tot això, gràcies a la il·lusió i esperança dipositada en gran part en els escacs de base i en la nostra joventut, i en un pessic de veterania. Si l’any 2014 el Club d’Escacs Llinars va quedar entre els 3 finalistes dels II Premis “Olímpia” a les millors Escoles Esportives (considerant tots els esports) que va atorgar la Diputació de Barcelona; aquest 2023 s’ha pogut confirmar que l’aposta principal per la pedrera, la paciència, constància i perseverança en les idees i les ganes de treballar d’un equip molt competent, permet disposar d’una entitat sostenible, sense renunciar a poder aspirar als màxims resultats en la competició…; i que també ens converteix en el municipi amb la població més petita que jugarà en aquesta Divisió d’Honor.

Els esportistes nomenats són el GM Lluís Comas, el MI Alejandro Alvarado, el MK Lluís Luna, el MK Sergi Prats, la WFM Laura Martín, l’Arnau Sánchez, l’Aramí Lobo, el David Núñez, el MK Feliciano Martín, l’Oriol Panadès, l’Asier Casares, l’Ainhoa Casares, el Roc Boix, l’Arnau Parra, el Gorka Parra, el Noah Molina i l’Adahara Carrasco

Crònica del Joan Antoni Pérez