C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Dona gust ser del Llinars! Minicopa Pallejà (30 de setembre de 2023)

Feia molt temps que no exercia de delegat d’un equip d’edats, i en aquesta Minicopa em vaig fer càrrec del sub-10…, però podria haver-me tocat qualsevol altre equip, i les sensacions haurien estat les mateixes.
Vam dur 4 equips (2 sub-8, 1 sub-10 i 1 sub-12), i no vam poder muntar un sub-14 i un sub-16 més, que estava previst inscriure, però que per circumstàncies de coincidències amb altres campionats no es van poder tancar.
Però les/els 14 esportistes que van representar al Club i les seves famílies van fer aquesta jornada escaquista una festa de convivència. “Avui hem gaudit d’un gran dia d’escacs i companyerisme”, és una frase feta per una mare del Club que ens aporta tant o més valor que qualsevol podi que haguéssim pogut aconseguir.
Però no ens oblidem de la competició, i uns dels equips sub-8 jugava a l’última ronda per aspirar al podi, que va aconseguir l’equip de l’Ateneu Colon en guanyar-nos 2 a 1, mentre nosaltres vam acabar en la 6a posició. No ens esperàvem que aquest equip ho fes tan bé…, però aquests nanos tenen ganes de gresca, i els ajudarem a aconseguir-la!
Totes i tots 14 van sumar punts per als seus equips, amb una aportació de 2 punts dels 7 possibles el que menys, i amb molt bones actuacions, destacant l’Eloi al sub-12 (amb el ple de 7 punts) o la Jasmine al sub-10 (amb 6 de 7).

La categoria sub-8 estava formada, per una banda, per l’equip A pel Gabriele Escofet, l’Iris Puerto i l’Ares Barraso i l’equip B hi havia el Xavier Pous, el Ferran Gargallo i el Teo Sánchez, teníem com a delegada la Núria Español.

A la categoria sub-10 teníem el Víctor Permanyer, l’Alan Puerto, la Jasmine i el Christian Buigas, el seu delegat el Joan Antoni Pérez.

I l’equip de la categoria sub-12 estava format per l’Eloi Puerto, el Sergi Sánchez, l’Aimar Cristòbal i la Sasha Permanyer, el seu delegat el Xavi Lobo


Fer de delegat de nou va resultar mooolt cansat, i amb la meva edat ho vaig notar al vespre quan em posava al llit, he, he, he…; però la satisfacció de compartir amb aquestes noies i nois les seves decepcions i les seves alegries va ser rejovenidora.
Dona gust ser del Llinars!!
La que ve, al per equips d’edats de Catalunya a Lloret de Mar, els dies 12, 13 i 14 d’octubre.

Crònica del Joan Antoni Pérez