C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Trofeig Jordi Llop al Masnou

Subcampions al Masnou en l’homenatge a Jordi Llop, amb el primer equip més jove mai format pel nostre Club !!


Llegeix-ne la crònica conjunta d’en Dani Gutiérrez i de’n Joan Antoni…

Aquest diumenge 04/11/2013 el nostre Club ha estat convidat a participar en un campionat per equips de semiràpides al Masnou en homenatge a en Jordi Llop. Els equips eren formats per 6 jugadors, dels quals els 3 últims havien de tenir un ELO català per sota de 2000. El nostre primer equip partia el quart de sis en el rànquing incial, … però amb una gran singularitat: era el primer equip més jove que en els nostres 8 anys d’existència mai havíem configurat, on el jugador més veterà tenia 17 anys i el més jove 11. L’equip el formaven l’Eloi Castillo, en Dani Gutiérrez, l’Oriol Panadès, l’Andrea Lafuente, en Gerard Ayats i en Pau Toquero.

A la primera ronda ja van picar fort, guanyant 4 a 2 als primers del rànquing, el Sant Martí, i desprès van continuar guanyant fins acabar invictes en les seves 5 partides. Els resultats van ser de 4 a 2 en la resta de matxos, menys amb el Badalona que se’l va guanyar 3,5 a 1,5. Malgrat haver guanyat els 5 enfrontaments, al ser un campionat que es decidia per sistema olímpic, ens va acabar passant el Sant Martí, que fou finalment el campió, … però ens va anar d’un pel, ja que en Gerard, que portava uns espectaculars 4 de 4, va perdre contra pronòstic la seva última partida, i no vam poder assolir un empat amb el Sant Martí, que ens hagués donat el campionat.

La classificació final fou:

SANT MARTÍ 20,5 punts
LLINARS 19,5 punts
BADALONA 16,0 punts
MASNOU “A” 14,5 punts
MASNOU “B” 10,0 punts
CANET 9,5 punts

Una gran experiència del nostre planter representant al primer equip de Llinars,…

L’Eloi i en Dani ja són habituals al nostre primer equip, i l’Andrea també n’ha disputat unes quantes partides, però per l’Oriol, en Gerard i en Pau, era la primera vegada que jugaven amb el primer equip, i malgrat algú d’ells hagi pogut tenir una mica més de nervis, ho han fet fenomenal !!

I el millor, … és que podríem haver muntat un altre equip equivalent i igual de jove !!

Està clar que per la temporada 2013, on ens estrenem a la 2ª divisió nacional, tenim molts joves jugadors qualificats per anar cobrint aquelles “lesions” que puguin tenir els jugadors més veterans del primer equip.