C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Lliga catalana, vuitena ronda

Lliga catalana, vuitena ronda. Una jornada reivindicativa per l’esport femení, amb un +38% de participació femenina als nostres equips

.MOLLET – LLINARS HGC Renting 7,5 – 2,5

Era un matx de per si complicat, i un Mollet reforçat per aquesta fase de la lluita pel descens, ens va acabar guanyant bé, malgrat que en alguns moments vam tenir partides clarament a favor nostre. Aquesta joventut, de la que ens sentim orgulloses, està passant per un aprenentatge impagable en aquesta màxima categoria de la Divisió d’Honor.A la part de davant, ens van collar bé aquesta vegada, i només vam obtenir aquest mig punt que sempre podem comptar del nostre excel·lent entrenador, el GM Lluís Comas. Els nostres joves MI l’Alejandro i el Dimitris amb altres dos joves MI fortíssims del Mollet. Roc li ha agafat el “gustillo” a guanyar…, i que no pari!, i també victòria de l’Arnau Parra, defensant molt bé l’últim tauler. I la resta de components de l’equip, res a dir-los, ja que s’estan entregant amb tota la seva ànima en cada partida, i sempre amb molt desavantatge d’elo.La setmana que ve a casa, contra el Terrassa, on intentarem treure les nostres últimes guspires per lluitar per mantenir-nos en aquesta Divisió d’Honor.

LLINARS B – TRES PEONS C 4,5 – 5,5

Una llàstima, perquè la victòria estava a les nostres mans, i l’empat encara més, però, com ja ens va passar amb el Comtal B en el seu moment, els punts van acabar caient cap al nostre oponent. Era un equip lleugerament superior a nosaltres, però els vam tenir a l’abast.Bones victòries del Noah, defensant el primer tauler, i del José Mª i Roger, i taules del Manel, l’Adahara i l’Aurelio. Quin gran nivell i competitivitat està demostrant Aurelio en aquesta lliga, i com ens va fer gaudir (i patir!) amb la seva partida, sent l’últim a acabar i lluitant per intentar guanyar, sense poder-lo aconseguir al final.Hem entrat en zona de risc per a l’última ronda, on podrien donar-se una combinació de resultats que ens fessin baixar de categoria. La setmana que ve contra els nostres amics del Vall del Tenes, a Santa Eulàlia de Ronçana, on ells optant per aconseguir la segona posició del grup.

LLINARS C – CALLDETENES B 4,0 – 2,0

Nova victòria, però que no ha estat suficient per mantenir el lideratge, que ara compartim amb el Vic, però ells amb un millor desempat.Bona estrena de la Sara a la Lliga i amb els joves d’aquest equip, amb victòria ràpida. Ariadna i Eloi (pitxitxi destacat del Club) sumaven per la part dels joves, i Hilari donava l’altre punt que faltava.La setmana que ve a jugar a Sant Boi de Lluçanès B, i a intentar tornar a guanyar, i esperar que Vic pugui tenir una punxada, ja que pel sistema de desempat ja no els podrem superar.

LLINARS D – PALAU DE PLEGAMANS 1,0 – 3,0

Avui, hem rebut els líders del nostre grup, hem lluitat molt totes les partides, i es nota que cada cop estem més en forma, perquè algunes les hem tornat a tenir molt bé, de fet, he vist patir a un parell d’ells, he, he, he. Aquesta setmana ha estat l’Ana Arrondo, la que ha fet el nostre punt.El millor d’aquest diumenge, però, ha estat poder compartir sala amb les altres 11 jugadores (10 del Llinars, i una dels Tres Peons) i que sumant les 2 jovenetes que van jugar dissabte a l’equip de DH, hem estat 13, les que plegades hem pogut fer aquesta setmana una mica més femenins els escacs.

LLINARS E – SANTA Mª PALAUTORDERA B 0,0 – 4,0

Equip completament femení, acompanyant al nostre habitual equip D, contra els nostres veïns de Palau que no ens ha deixat respirar. Era un matx difícil, ja que ells, no només anaven líders del grup, sinó que amb aquesta victòria aconseguien l’ascens a falta d’una ronda.La setmana que ve acompanyaran als equips B i D al desplaçament que tindrem plegats a Santa Eulàlia de Ronçana, per jugar contra els diferents equips del Vall del Tenes.