C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Lliga catalana, setena ronda

Jornada no massa bona per als nostres equips, a excepció del C, què funciona contra vent i marea, inclús contra la neu d’aquest diumenge per terres osonenques.

LLINARS HGC Renting – BARCELONA 2,0 – 8,0
Última jornada de la primera fase, novament amb molta pedrera (inclús, amb un jugant amb el nostre rival, he, he, he) i un equip molt jove. Era difícil, i el Barcelona va ens va donar opcions. Hem de narrar la primera derrota del nostre Alejandro al campionat, així com la primera victòria a la Divisió d’Honor de l’Ainhoa (que bé va jugar!), derrotant a un altre jove invicte del Barcelona. Aramí i Roc continuen sumant.
Hem quedat últims del nostre grup, sense cap victòria, i ara a lluitar en el grup de descens amb els 4 equips que venen del grup 1. D’entrada, un matx de rivalitat comarcal amb el Mollet, què lluitava per estar en el grup del títol, però una ensopegada en aquesta última ronda l’ha portat al grup de descens, això sí, com a millor equip.
Allà estarem el dissabte vinent…, donant tot el nostre alè, i lluitant com sabem!

MOLLET B – LLINARS B 6,5 – 3,5
Matx de rivalitat comarcal, amb lleugera superioritat d’elo del Mollet, menys als dos últims taulers. Ens han guanyat bé, sense res a dir. Per davant ens han fet un 5 a 0 massa contundent, que s’ha fet impossible de remuntar per darrere.
Estem a una situació còmoda a la classificació, però no ens podem descuidar, que el grup està molt igualat. La setmana que ve juguem a casa amb els Tres Peons C, on podríem trobar els dos germans Galino, jugant un a cada equip!

TARADELL-CENTELLES B – LLINARS C 0,5 – 5,5


Repetíem el nostre equip 3×3 (joves x sèniors), i contra vent i neu matinera osonenca…, i també contra rellotges que no sumaven temps, he, he, he, nova victòria solvent…; i què ens ha posat LÍDERS (per desempat).
Estem tres equips empatats a punts. Segon i tercer s’enfronten la setmana que ve, i això ens acabarà marcant les nostres possibilitats. La setmana que ve contra el Calldetenes B, què mirarem de guanyar i a esperar on ens col·loca per l’última ronda! Quina emoció!

VIC B – LLINARS D 3,0 – 1,0


Pluges i neu ens han acompanyat en el nostre viatge cap a Vic, i hem gaudit del paisatge nevat, tot i que a la capital osonenca, no n’hi hem trobat. Força fred, això sí.
El Casino de Vic, on tenen la seva seu social, ens ha encantat!!
Aquest cop sí que hem estat a punt…., per un moment hem tingut totes les partides a favor nostre, però encara no sé com, després que la Maria, guanyes la seva partida (ja porta 5 punts dels 7 jugats, una crac!! ), tot s’ha girat i la resta hem acabat perdent… Ara que li estem trobant el “truquillo”, se’ns acabarà la lliga!!

MOLLET D – LLINARS E 3,5 – 0,5
Els nostres joves no han pogut contra el Mollet D…, que compartia espai amb l’equip B.
Només el “jove” Lluís va fer taules, però no ens van donar més opcions. Poder només dir que estem jugant massa ràpid, i què això els hem d’ajudar a millorar-lo, perquè això els donarà més fortalesa a futur.