C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Lliga catalana, tercera ronda

LLINARS HGC Renting – BARBERÀ 1,0 – 9,0
Derrota contundent, on el nivell dels jugadors del Barberà (aspirant al títol) ens va passar per sobre (menys al nostre MI Alvarado, que està impressionant!), havent presentat nosaltres l’equip més jove que mai no ha jugat en aquesta categoria de Divisió d’Honor. I de debò que van fer-se partides molt bones, però això no és suficient en aquesta categoria. Hem vist que tenim molt de futur, però encara el present s’ha de treballar.
Toca continuar lluitant fins a l’últim sospir!

COMPTAL B – LLINARS B 5,5 – 4,5
No ens havia passat per cap aquesta derrota, però l’esport és així. Les alienacions dels dos equips era molt similar en forces, de forma que ja sabíem que el matx seria igualat. Vam tenir molt bones partides i bones victòries, i no anàvem malament i ho teníem bé, però vam anar dilapidant avantatges fins que ens vam quedar sense coixí, per acabar perdent per la mínima
Com vam comentar en l’anterior ronda, caldrà anar partida a partida.

VIC – LLINARS C 3,0 – 3,0
Empat dels joves! Contra un equip superior, i candidat a l’ascens, els nostres joves van donar el do de pit, i van compensar les derrotes dels seus companys (d’una mica mes d’edat…,).
La setmana que ve contra el Vallromanes, l’actual líder de la categoria.

CASTELLTERÇOL B – LLINARS D 3,0 – 1,0
El nostre equip femení tenia un desplaçament llarguet, i s’estrenava la Muntsa com a nova jugadora del Club. Aquest cop, ens va acompanyar el jove Òscar Lozano, que s’estrenava a la competició. Malgrat no ser completament femení, aquest cop, entre l’equip D i E vam mobilitzar 6 dones (sobre 8 possibles), què va estar molt bé!
No va poder ser, i sembla que se’ns fa difícil trobar la victòria, però continuem fent amics per allà on passem.

“Aquesta setmana hem anat fins a Castellterçol, un poblet molt bonic prop de Moià, amb un Club d’escacs molt jove, només fa tres anys que el van fundar, però amb un equip molt agradable, que ens han obert les portes a què els tornem a visitar més endavant.
Com que dues de les nostres esportistes de l’equip han hagut d’anar a l’equip E, hem incorporat a la Muntsa, que s’estrenava a la competició, i a l’Òscar Lozano, un jove que ja ens va acompanyar l’any passat, en alguna ronda, al nostre equip, i que ens ha donat el punt de l’honor.
Malgrat no ser completament femení, aquest cop, entre l’equip D i E hem mobilitzat 6 dones (sobre 8 possibles), què està superbé!
De moment, no aconseguim guanyar cap matx, però estem fent molt amics allà on anem!!” MABEPA Quatre Camins – Llinars E 3,0 – 1,0


Matx molt singular! Jugàvem al Centre Penitenciari de Quatre Camins, on només podíem entrar majors de 18 anys, i que ens vam haver d’acreditar dues setmanes abans. Però tot benvingut per poder participar en aquesta iniciativa d’integració social que el nostre esport promociona. Ens van guanyar bé, i l’Anna, que s’estrenava enguany a la competició, donava el nostre punt.

“Després de moltes ziga-zagues per quadrar un equip amb més de quinze dies d’antelació, arriba el moment tan esperat per nosaltres, anar a jugar al Centre Penitenciari Quatre Camins contra el seu equip el MABEPA.

Una gran experiència per nosaltres i una gran oportunitat de donar un cop de mà als jugadors que no poden gaudir de poder jugar a fora de casa. L’equip estava format pel Lluís, la Maria Mercedes (nova incorporació d’aquest any), la Glòria i l’Ana

Les partides per temes burocràtics van començar una mica més tard de l’hora d’inici, però van estar molt lluitades.

MABEPA ens va guanyar per 3-1, però vàrem sortir contents i encantats de tornar-hi un altre dia per ajudar a aquestes persones que puguin veure un altre el món, el món dels escacs.

Tornarem aviat”


La setmana que ve, si carnestoltes no ho impedeix, tornarem a tenir un equip de joves.