C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

LLIGA CATALANA RONDA 2.

PAU TOQUERO SALVA L’EQUIP “A” amb dos peons de menys…

Les 13.31h amb tota la responsabilitat per empatar el matx. Quedaven 12 minuts per signar les taules i el 5-5.

CRÒNIQUES


LLINARS – PLATJA D’ARO   5 – 5

Emocionant empat amb un dels equips candidats a pujar de categoria. A l’alineació, d’entrada, es presentaven amb  3 taulers per sobre de 2400 (un d’ells GM) i el 4t quasi;… i a partir del 5è fins el 10è igualtat complerta, quasi sorprenent. Malgrat la diferència de punts en contra, no hem tingut massa sort en aquests primers taulers i ens han guanyat en tots (coneixent els nostres esportistes estem segurs que això no ens tornarà a passar aquesta temporada); … però el tenir aquests campions nostres endavant fa que els nostres joves de darrera pugin desplegar tot els seu joc sense complexes, i tornar-los un 5-1 que ha permés empatar, en una emocionant última partida on Toquero ha defensat un final de 2 peons en contra amb àlfils de diferent color. Felicitats a tots per l’empat ! La setmana que ve a fora contra la Rubinenca.

(Crònica de Joan Antoni)

LLINARS “B” – LA PARETANA “B” 7,5-0,5

Aquesta setmana hem patit poc ja que a les 11.00h ja teníem el marcador amb un 3-0 i es que en Lafuente molt ràpid i Los Prats tot seguit (per una vegada han acabat dels primers…), encaraven el matx i finalment només s’ha cedit 0,5 puntet de l’Esteve que s’enfrontava amb un jove jugador promesa de la Paretana, l’Aleix Miró.

(Crònica d’en Gerard Prats)

TONA – LLINARS “C” 8-0

Si només valoréssim el resultat hauríem de qualificar aquesta jornada de desastrosa. La realitat és que no perdem la il·lusió de jugar diumenge a diumenge. És un èxit tenir una colla de nens/es i joves que lluiten com els adults pel nostre club. Cal felicitar també els companys del Tona.

(Crònica de l’Abel Company)

CERDANYOLA VALLÈS “D” – LLINARS “D” 2-2

Diumenge 29, amb 5º de temperatura i amb una boira que no es veia quasi res, l’equip D es presentava a Cerdanyola. L’equip erem la Glòria, la Tura, la Judith i l’Ana. Després de la devallada de l’anterior setmana, aquí vam gaudir de les partides de llarga durada. Marxavem cap a casa contentes d’haver assolit un 2-2. Pròxim diumenge més.

(Crònica de l’Ana Bonals)

MOLLET SUB12 PREFERENT – LLINARS SUB12 PREFERENT 2-2

La segunda ronda de la Liga y los pequeños del club sub12 nos hemos desplazado a Mollet. Aparentemente un matx igualado pero sobre la hora de partidas nos hemos puesto con 2-0 en contra y muy bien luchado por parte de nuestros niños. A la media hora después Marc Collazo ponía la emoción en el matx ganando su partida (2-1) después de haber rechazado las tablas que su rival le pidió con todos los tableros en juego. Finalmente a las dos horas de juego Sergio ganaba su partida poniendo el empate (2-2). Muchas felicidades a los niños. Bravo!

(Crònica de Javi Gómez)

MALGRAT SUB12 – LLINARS SUB12 “B” 0,5 – 3,5

Semblava que el club d’Escacs Malgrat hagués desaparegut del mapa…, després de trobar-lo al fons d’una tètrica sala mig abandonada…., els nostres joves jugadors, s’enfrontaven a un nou repte,… taulells sense lletres ni números, però tot i així han aconseguit treure 3 punts i mig als seus rivals. La incompareixença del primer taulell i el ràpid punt de l’Arnau Sánchez al segon, ha fet que el tercer i quart taulell es posessin les piles per aconseguir puntuar. La Lledó després de patir molt ho ha aconseguit, el Víctor al quart taulell ha pogut aconseguir unes taules. Molt bon resultat pel nostre equip més novell !!

(Crònica de la Núria Español)