C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

1a RONDA LLIGA CATALANA

SANTA EUGÈNIA – LLINARS “A” 4,5 – 5,5

La victòria que es presuposava al nostre favor, ens ha costat molt aconseguir-la. Malgrat tenir avantatges en diferents partides, no en totes s’han pogut materialitzar, …. i al final encara ens podríem haver endut algun ensurt més. L’equip s’ha comportat bé en els taulers de darrera, on s’ha definit la victòria final, … Feia més d’una temporada que per darrera no guanyàvem, i això podria ser un bon símptoma. La setmana que ve contra el Platja d’Aro a casa.  (Crònica de Joan Antoni)

RIPOLLET – LLINARS “B” 4,5 – 3,5

Dues taules relativament ràpides i dues derrotes seguides ens deixaven costa amunt el matx amb un 3-1. LLavors va arribar la victòria de l’Esteve Giró i l’abandonament de l’Òscar Ridao en front un tauler estranger amb 1.700 suposadament de camuflatge submarí. 4-2. Quedaven els Prats, el pare va resoldre i el petit que de poder tenir ventatja de 1,49 a la jugada 33 va quedar igualada sense poder forçar amb un final de dames i torres a la jugada 45 que va acabar amb taules per repetició. Llàstima de poder acariciar l’empat, però amb això es va quedar. De fet, el dia no acompanyava gaire i probablement la pluja va tenir la culpa de tot ja que jugàvem a fora de casa. (Crònica de Gerard Prats)

LLINARS “C” – CALLDETENES VIC “B” 3-5

Punxades dels tres primers taulers, dues taules i victòries de l’Òscar Ceruelo i Javier Gómez, insuficients per no puntuar la primera jornada de la Lliga. 

LLINARS “D” – BADIA “C” 1-3

Tres dels quatre equips que venien a casa han arribat tard, a les 9:30h només hi havia el Badia sub12 preferent que jugava amb el nostre sub12 preferent. Al cap de poc han arribat el Calldetenes “B”, i després han els jugadors del Badia “C”. Els últims, i gairebé fora de temps, han estat els jugadors del Sant Adrià del nostre recent estrenat sub 12B.

Tot hi presentar quasi el mateix equip que tan bé ho va fer diumenge passat a la Copa Catalana, aquest cop, les nostres jugadores no han estat tan encertades. Els taulells del mig són els que aparentment ho tenien més bé per guanyar, però finalment només la Judit ha pogut fer el punt de l’honor. Esperem que la setmana vinent a Cerdanyola del Vallès puguem millorar el resultat!! (Crònica de Núria Español)


LLINARS SUB12 PREFERENT – BADIA SUB12 PREFERENT 1,5-2,5

Els nostres petits del club dins d’un plujòs diumenge van donar el tret de sortida a la lliga. Amb els nervis del moment van començar les partides puntualment a les 9.30h. Les partides van anant esglaonadament acaban. En Miquel va guanyar, Aramí unes tables amb molta il-lussió i encara que van lluitar moltíssim l’Arnau i el Sergio, no van tenir premi en el resultat. Tots dos van perdre. Decebuts però amb ganes de continuar jugant amb la lliçó apressa. Tornarem el proper diumenge. (Crònica d’Ana Bonals)


LLINARS SUB12 “B” – SANT ADRIÀ SUB12 2

Aquí la reportera més ditxaratxera del equip sub12 “B”… El nostre rival es va presentar quan havien passat 57 minuts del temps… Pobres, s’havien perdut. Els nostres jugadors/es: Iago, Lledó, Arnau P. i Ízan van jugar una mica ràpid però al final es va aconseguir un 2-2. (Crònica de Rafi Arjona)