C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Lliga catalana, novena ronda. Última Jornada de la Lliga (menys per DH), i objectius (quasi) aconseguits.


Guanyem el nostre primer matx a DH, i queda una espurna d’esperança. L’equip B manté la categoria de Preferent (no sense patiment), l’equip C supera les nostres expectatives, i quasi aconsegueix l’ascens a primera categoria; i els equips D i E de tercera categoria han obert la porta a nous esportistes del Club.
I encara un altre punt a destacar, per la seva rellevància en el nostre esport, i és que de les 306 partides que han jugat en aquesta lliga els nostres 5 equips, un 25,2% han estat jugades per fèmines, i que han tingut presència en tots els equips.

LLINARS HGC Renting – TERRASSA 5,5 – 4,5


Primera victòria en aquesta Divisió d’Honor, amb un equip que ens hem anat fent amics en els últims anys, i on la igualtat és sempre màxima.
Estrena el caseller de victòries en Marc Pozanco, i puntua també en David Núñez, sent l’última partida en acabar. Ja s’ho mereixien tots dos després diferents sorts esquives. L’Alejandro reprèn la senda de les victòries, de la que no es vol baixar en les últimes rondes en Roc; que junt amb les taules de Lluís Comas, Arnau Sánchez, Oriol Panadès (aquestes difícils de decidir, i a petició del delegat) i Ainhoa; ens donen una victòria merescuda i que ens deixa una espurna d’esperança per enfrontar les dues últimes rondes en la lluita pel descens…, però ja després de la Setmana Santa.

VALL DEL TENES – LLINARS B 6,0 – 4,0


Un altre matx amb un club amic, però amb diferents objectius. Ells estaven per assolir la plaça de promoció d’ascens a la 2a Divisió Nacional, i nosaltres per evitar el descens.
El matx va ser molt igualat, i fins ben bé passades 3 hores llargues no es començaven a donar els primers resultats per taulers. Bones partides, i intenses (dues es van perdre per caiguda de bandera, una a cada banda), i no pintava malament, però en el rush final de les partides vam perdre els avantatges que dúiem (ja ens ha passat en altres partits), per acabar perdent l’encontre.
Felicitar el club Vall del Tenes, perquè la derrota del Mollet B li ha permès assolir la plaça de promoció, i felicitar-nos nosaltres, perquè malgrat perdre, la combinació de resultats que ens podien fer baixar no es va donar, i ens mantenim per segon any consecutiu a Preferent.

SANT BOI DE LLUÇANÈS B – LLINARS C 3,0 – 3,0


Repetíem el nostre equip 3×3 (joves x sèniors) més habitual per tancar la temporada, en un desplaçament llarg i de corbes sinuoses a terres osonenques. I no vam poder acabar amb victòria, però sí que hem acabat imbatuts. Només el Vic, campió del grup, ens ha passat i no ens va poder guanyar.
Un segon lloc que ens deixa la mel als llavis, però que ens ha portat molta il·lusió. Us passem alguns dels comentaris que han dit de l’equip:
“M’agradaria felicitar els joves de l’equip!! Estan creixent d’una manera espectacular i agafant molta experiència! A seguir treballant igual o més. Força Llinars”
“Enhorabona a tot l’equip! Heu fet una lliga fantàstica! Sou tots uns campions! ”
“Me ha encantado ver esa fusión de veteranos y jóvenes. Habéis competido muy bien y eso no es nada fácil. Ánimos a los jóvenes a progresar y a los veteranos por dar ejemplo.”
Felicitats!!

VALL DEL TENES B – LLINARS D 3,5 – 0,5


VALL DEL TENES C – LLINARS E 1,5 – 2,5.


Aquest cop l’equip no era de joves, sinó que el conformaven veteranes i veterans al 50%, i que han aconseguit en l’última ronda la seva primera victòria (havien empatat 2 matxos).
Molt emocionada la Glòria, que per fi deixava enrere apurar-se de temps, i aconseguia la seva primera victòria aquesta temporada. Com ella deia, ara que cada cop estem jugant millor, se’ns acaba la temporada.
L’equip ha acomplert les seves expectatives de donar canxa a joves i no tan joves, nouvingudes i nouvinguts algunes/s; i es van alineant amb el que és disputar la Lliga Catalana i el seu encant.