C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Lliga catalana, cinquena ronda

LLINARS HGC Renting – FOMENT 4,5 – 5,5
Quin gran matx! Hem tingut al líder contra les cordes, però no hem sabut acabar de guanyar. Quan l’empat semblava clar, al final hem perdut per la mínima. La nostra primera línia ha estat contundent, amb un 3 de 4, però a partir d’aquí les diferències d’elo i nivell es fan notar, i només hem pogut aconseguir 1,5 de 6. Queden poques paraules per definir a l’Alejandro, amb 4,5 de 5 al primer tauler de Divisió d’Honor! Primera victòria d’Arnau, nova urpada del Feli, i una Aramí que comença a trobar-li el punt al seu tauler.
Us trasllado un comentari d’un espectador de luxe que vam tenir a la sala: ”Aunque todo el equipo se lo merece quiero destacar ya que fue la última partida de nuestro nuevo jugador Dimitris que con la presión del resultado en contra, tuvo una sangre fría y profesionalidad de aguantar un final nada fácil y que se alargó durante más de media hora en los apuros de tiempo. También darle ánimos a David Nuñez.”
Ens està costat molt l’aprenentatge d’aquesta màxima categoria, però que xulo és ser del Llinars!
La setmana que ve, desplaçament a Andorra…, i continuarem lluitant fins a l’últim sospir!

MONTORNÈS – LLINARS B 0,0 – 10,0
Resultat poc habitual i que, de fet, no hauria d’haver acabat així; però avui totes les deesses i el bon joc estaven amb nosaltres. El nostre equip, amb una alineació DammLemon (4 parts de llimonada i 6 de cervesa), avui, hauria guanyat a qualsevol equip que s’hagués posat per davant.
Continuem partida a partida, i ja mirem cap a dalt. La setmana que ve contra el Sant Martí B.

LES FRANQUESES B – LLINARS C 2,0 – 4,0


Repetíem el nostre equip 3×3 que va guanyar al líder la setmana passada, i malgrat que se’ns va posar el matx 2 a 0 a favor de Les Franqueses massa aviat, la resta de partides no van tenir problemes, per imposar-nos en el matx. L’Eloi continua amb la seva ratxa, havent guanyat les cinc partides disputades.
Continuem segons, i la setmana que ve contra el Moià-Moianès B. A continuar posant pressió al líder Vic, que el tenim a mig punt.

MONTORNÈS B – LLINARS D 2,5 – 1,5
A mig matí d’aquest diumenge, tot semblava indicar que tres de les quatre partides s’acabarien declinant cap a la nostra banda, i que al final aconseguiríem guanyar el nostre primer matx, però després de la victòria del nostre primer taulell, que avui no ha pogut ser femení perquè una de les nostres dones s’ha posat malalta a últim moment, el tercer taulell ha col·locat un cavall on no hi hauria i ha acabat perdent la partida. Al segon taulell amb dubtes ha acceptat les taules que li oferia el seu rival.

TONA C – LLINARS E 2,0 – 2,0
Bon resultat dels nostres joves, en el seu desplaçament cap a terres osonenques. L’Òscar Lozano continua en ratxa, aconseguint la seva tercera victòria seguida, i s’estrena en el caseller en Joan Serrat, que també ens donarà moltes alegries.