C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

FINALITZEN LES PRÈVIES CALCULIN 2022

Un total de 166 Calculín’s han participat en les Fases Prèvies, enguany a 3 seus, CALCULIN BLAU (Sitges-Vilafranca), CALCULIN VERD (Sabadell) i CALCULIN GROC (Llinars).

Per primera vegada, s’ha creat un nou Grup, l’Off, destinat a joves en edat d’Institut, i que ha estat una agradable sorpresa, que l’any vinent mirarem que es repeteixi.

En cada seu, i per cada tram d’edat + Off s’han classificat 4 esportistes per jugar la Final de Calculín d’Or, que aquest any es jugarà a Sabadell el cap de setmana del 18 i 19 de juny.

Els diferents classificats els podeu trobar als diferents enllaços que trobareu a la pàgina de chess-results, o dins del propi enllaç del nostre CALCULIN GROC:E

http://chess-results.com/tnr629246.aspx?lan=2

La participació de noies, nois i joves del nostre Club ha estat molt nombrosa, amb 23 jugadores i jugadors (6 sub8, 5 sub10, 7 sub12 i 5 Off) , moltes d’elles i ells gaudint per primera vegada d’un campionat oficial i del que han pogut gaudir durant aquests últims 4 dissabtes de maig: Roger, Jofre, Rayan, Aleix, Óscar, Jasmine, Anna, Noah, Iris, Alan, Eloi, (un segon) Aleix, Nil, Kenzo, Elena, David, Adrià, Oriol, Lucien, Manuel, Lucía, Enzo i Víctor.

D’elles i ells, uns quants, tal qual 5, han aconseguit classificar-se per poder disputar la Final d’Or: Rayan i Alan com a sub10, Eloi i Jofre com a sub12 i David com a Off; que els desitgem molta sort en aquesta xula experiència que tindran de disputar una Final de Calculin d’Or.

Finalment, volem destacar el premi “Valors”, on la direcció del torneig, tenint en compte l’opinió arbitral, escull a una jugadora/jugador de cada seu, per haver destacat pel seu comportament esportiu, col·laboratiu, d’assistència i puntualitat, d’esforç, de tenacitat, etc. Han estat per al Daniel Cuenca del Valls (seu Blava), la Laia Cid del Sant Cugat (seu Verda) en Martí Forca del Montmeló (seu Groga).

En el següent enllaç trobareu les fotos que els hi hem fet durant el campionat, així com de l’última jornada perquè en gaudiu: Fotografies.

Crònica de la Núria Español