C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Campionat individual per edats

I un any més tornem a viure l’espectacular Campionat individual per edats de Catalunya.

El club d’escacs Llinars aquesta vegada ha portat dinou jugadors repartits entre les categories de sub-8 fins a sub-20. Tres dies intensos per la més menuda l’Iris Puerto que ens ha representat a la categoria sub-8 i sis dies, quasi sencers per la resta de categories, algunes d’elles es jugaven un podi i una classificació per al campionat d’Espanya.

Els jugadors que teníem a les diferents categories són els següents a sub-10 el Rayan Presas i l’Alan Puerto. A sub-12 el Noah Molina, el Jofre Pla, l’Eloi Puerto, el Nil Sales i el Sergi Sánchez. A sub-14 el Daniel Romero, l’Adahara i l’Ariadna Carrasco. A sub-16 l’Arnau Sánchez l’Arnau Parra, l’Aramí Lobo, el Roc Boix i l’Asier Casares. A la categoria sub-18 teníem l’Ainhoa Casares i el Sergi Prats i a la categoria sub-20, el Gorka Parra.

Com a club hem quedat tercers al premi Jordi Puig. L’Aramí Lobo queda campiona dins la categoria sub-16. L’Ainhoa Casares torna a revalidar el seu títol de campiona de Catalunya per cinquena vegada seguida, aquest any dins la categoria sub-18. Subcampió de la categoria sub-18 per el Sergi Prats.