C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Finalitzada la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya Edats del Vallès Oriental Osona i Maresme

FELICITATS!

CAMPIONS PER EQUIPS I PODI EN TOTES LES CATEGORIES

20140222_203003 - copia

El Club d’Escacs LLinars ARRABASSA el 60% de tot el metall en premis per als guanyadors dels 205 participants de la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya Edats 2014 del Vallès Oriental, Osona i Maresme.

19% VERSUS 60%

Aquest és el titular oficial de la travessía del Club Llinars per la Fase Prèvia, i el 19% és la super xifra en percentatge dels 39 jugadors de casa nostra que han participat en les diferentes categories.

L’entrega de premis s’ha realitzat entregant una medalla al campió, a la campiona i als dos següents classificats absoluts. També s’ha entregat un trofeu als 5 millors equips agafant els tres millors jugadors classificats de cada club.

En la categoria de sub-8 ens hem endut la medalla a la Campiona: Laura Toquero i llàstima de l’última partida de l’Asier Casares que guanyant s’hagués endut la Medalla de bronze. El Campió ha sigut en Nicolàs Ballesteros del Calldetenes, seguit de l’Arnau Parra del Granollers-Canovelles i l’Aitor Funes també del Calldetenes. (L’últim rival de l’Asier).

En la categoria de sub-10 “Ple al PODI”, Campió en Sergi Prats, Campiona la Laia Las Heras i 2a classificada absoluta per desempat amb el campió; i Medalla de plata o 3r classificat per en Quim Ayats. La cuarta Medalla (la de bronze), per en Joaquim Riera del Calldetenes per desempat amb el seu germà bessó.

En la categoria de sub-12 qüasi repetim el “Ple al PODI” però el Campió ha sigut en Sergi López del Montmeló i la Campiona la Tura Espada. Per en Marc Rosàs la Medalla de plata i per en Gabriel Vacas la Medalla de bronze per desempat entre tots dos.

En la categoria de sub-14 el Campió ha sigut en Gerard Ayats que ha volgut jugar si o si, tot i tenir la plaça garantida per a la final de Catalunya (per ser el Campió de Catalunya vigent), i la Medalla a la Campiona ha sigut per la Sara Las Heras. Medalla de plata per l’Oriol González del Cerdanyola Mataró i la Medalla de bronze per desempat amb el 2n, en Pau Toquero, del que destacarem la seva remontada i pujada al podi.

En la categoria de sub-16 poques sorpreses amb la Medalla de Campió per en Pere Garriga, Medalla de plata per l’Oriol Panadés i Medalla de bronze per en Pau Torras. No tenim Campiona al no haber noies en aquesta categoria.

I en la categoria de sub-18 també el qüasi “Ple al PODI” amb un Marc Arníjas Campió, Andrea Lafuente Campiona i Aleix López amb la Medalla de plata i per en Daniel Gutiérrez la Medalla de bronze. Recordar que la Laura Martín ja quedava classificada automàticament per ser la Campiona de 2013.

Un total de 14 Medalles de les 23 possibles. Una “BARBARITAT” per a només un Club tant petit i tant gran com el nostre. Ah, un moment ens deixàvem el més important:

CAMPIONS DEL PER EQUIPS per davant del Montmeló, Calldetenes, Cerdanyola-Mataró i Mollet

I QUE MÉS ARA?

FELICITAR A TOTHOM un altre vegada, també a tots els que no citem en aquesta crònica o no surten a la fotografía i que han participat, a LES NOSTRES NOIES, ja veieu la foto, el 32% de totes les que han jugat son del LLinars! i

als que estrenen aquesta competició com la Laura Toquero, Noa Serrat, Lledó Espada, Aramí Lobo i Asier Casares en sub-8 i l’Ainhoa Casares, Unai Giz, Guillem Iglesias, Arnau Iglesias, Joan Escolà, Jan Rovirosa i Miguel López en sub-10;

i als nostres guanyadors del sorteig per anar al Circuit de Catalunya a Montmeló a veure la cursa de motos i que són la Mª Glòria Panadés i en Gerard Ayats.

20140222_204510 - copia

Bé, més que una crònica és un resum de les classificacions, però d’anècdotes, moments tensos, ensopegades, curiositats, partits de futbol entre partides, pares que en total hauran pres més 1000 cafès tirant molt curt entre totes les rondes i esperant com si a la porta d’un quiròfan, passant fred, veient al Barça com perd, altres que no volen saber ni tenir informació de dintre la sala, avíam s’hi s’equivocaran,…o és girarà la truita com tantes i tantes vegades, i allò entre pares, si són nens!, no els martiritzeu, deixeu-los jugar tranquils, je, je, je. Quina pressió, pobrets, no, si el meu és la primera vegada que juga, ha perdut i ha sortit content!

Hi ha de tots colors, ens ho passem pipa patint, xerrant, mirant els emparellaments el dimarts a la nit, Vladimir penja’ls ja d’una punyetera vegada que marxem a dormir, però si encara no han sortit papa! Demà al matí ho mirem abans d’anar a escola, val carinyo?

Però tu creus que jugaré amb blanques? es que amb negres encara no sé que jugar contra d4 i en Joanet m’ha dit que en Patancràs Xinxolaina juga la variant del “Remolí” i no me la conec.

No et preocupis fill, el més important es participar, je, je, je.

20140222_161936 - copia

Doncs això, ens quedarem amb el positiu i ens prepararem per la propera que serà la Final de Catalunya del 12 al 17 d’abril al Palas, com sempre.

Fins aleshores, Visca el Club d’Escacs LLinars.