C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Èxit de Participació en les dues Trobades Infantils

can lletres
 
Portem dues trobades infantils a Can Lletres, i les dues han estat un èxit de participació. Les dues en diumenge al matí, les dues amb uns dies fantàstics, el sol ens acompanya en aquestes trobades a l’aire lliure. L’objectiu principal d’aquestes trobades és compartir estones de joc, siguin els escacs o d’altres, conèixer-se entre ells i elles és important.

En la primera trobada, que va tenir lloc el 21 de març, van participar exclusivament els nens i les nenes de promoció, vam jugar al menja-menja, amb les cartes, a carreres de peons i finalment alguna partida amb totes les peces…, ens ho vam passar molt divertit. Van ser 25 nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, i els vam dividir en tres nivells .

Fotografies Primera trobada de Can Lletres

En la segona trobada, que va tenir lloc el 18 d’abril, vam incloure també alguns joves de 12 i 13 anys que ja porten més temps entrenant al club, i que ja estan competint, però que comparteixen categoria. En aquest cas vam arribar a participar fins 29 nens i nenes, i els vam dividir per categories d’edats, sub6, sub8, sub10 i sub12, i van jugar tres tornejos per categories d’edats. Les partides van estar molt igualades, no va haver-hi cap guanyador, l’objectiu és passar bones estones plegats!! 
Això sí, en els dos casos tots i totes marxen amb un petit detall record de les trobades!
Iris, Amelia, Mar, Marc, Lola, Teo, Lucas, Alan, Roger, Aleix, Leo, Abel, Oriol, Ona, Maria, Noa, Rayan, Nil T, Anna, Pau, Roc, Sergi, Oriol, Martí, Enric, Eloi, Nil S, Victor, Pep, Noah, Aleix, Ariadna i Dani són la nostra fabulosa pedrera que han participat en alguna de les dues trobades, o en les dues!! Animem a aquests petits craks a seguir entrenant i participant de les activitats del club.
Els joves tutors i tutores del club, Aimar, Ainhoa, Asier, Gorka i Tura, van estar pendents en tot moment de tota la canalla, i van ajudar que tot sortís perfectament. 
Esperem poder organitzar ben aviat una tercera trobada!!
Crònica de la Núria Español.