C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Els reptes dels diumenges finalitzen

Durant set setmanes 4 equips del Llinars amb un total de 20 jugadors han fet els seus reptes.

 

Diumenge darrere diumenge els nostres jugadors ens han fet passar una matinal fora de joc. Hem viscut les partides des de molts entorns diferents. Els nervis han estat presents en moltes ocasions. El no m’han reptat bé… Soc de color negra i el color blanc no m’està reptant. On és el “marange90”? La connexió ha fallat!!!, m’he deixat peça!!! Quina llàstima he perdut. Nois com va l’equip???

També s’ha de dir que teníem jugant a diferents membres de les famílies. Papà el “noratami” no em repten!!! Fill et vols estar quiet, que estic a punt de guanyar i acabo de deixar-me peça!!!

I l’amor també va tindre la seva oportunitat. Dos companys que quan eren petits jugaven al futbol, s’han tornat a retrobar, en el nostre club, i com dos guerrers han lluitat cada diumenge.

També no podien faltar les baixes, en ser 5 jugadors i només jugar 4, ens els jugàvem a la xinesa qui descansava. Ho teníem de vegades fàcil. Uns exàmens, ser president d’una mesa electoral, o també algun treball.

Els quatre equips estàvem formants de la següent manera: Llinars A, jugàvem el Toni Molina, el Gorka Parra, l’Aramí Lobo, el Josep Maria Parra i l’Eric Iborra. El Llinars B estava format pel Roc Boix, el Joan García Nogueras, el Roger Saurí, el Manel Carrasco i l’Arnau Parra. El Llinars C teníem al Lluís las Heras, l’Adahara Carrasco, la Laura Toquero, l’Hilari, i el Dani Romero, i el Llinars D estaven l’Ariadna Carrasco, l’Aleix Quincoces, el Iago Gayoso, l’Eloi, i el Noah Molina.

Els nostres valents han fet de tot, perdre, guanyar, taules. Hem tingut una gran sorpresa, uns dels nostres equips, ha quedat campió de la seva categoria, per davant del seu equip company. El Llinars B sortia del lloc 71 i ha assolit un catorzè lloc de la general, assolint el primer lloc dins de la seva categoria Primera Categoria. El Llinars A jugant a la categoria de Primera Divisió sortia d’un lloc 41 i baixa al lloc 44. El Llinars C que jugada a la Tercera Categoria, es queda en el mateix lloc de sortida en el 92 i per últim el Llinars D que també jugava a la Tercera Categoria sortia de la posició 106, ha pujat a la posició 98.

Els guanyadors tenen com a premi jugar la festa catalana dels escacs amb dinar inclòs.