C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

El Club d’Escacs LLinars PRIMER equip guanyador del I Open Internacional d’Escacs Actius Fundació Joviat.

No fa ni una hora que el nostre equip ha aconseguit ser el Primer EQUIP guanyador del Torneig ASPIRANT a entrar en el Circuit Català.

L’organitzador d’aquests Actius ha sigut el Club del Joviat de Manresa.

I pel que fa als nostres guanyadors, doncs destacar que és tot un equipàs i que tot aquest equip anirà demà diumenge a jugar les ràpides de la Festa Catalana a Barcelona amb altres jugadors del club per completar els dos equips inscrits.

A banda del premi per equips, individualment també en Gerard Ayats ha quedat 8è de la general i un premi de 50€, en Pau Toquero 1r de Tram i també 50€ i en Sergi Prats  Primer sub-14, 2n de Tram i 25€. L’Aramí Lobo i l’Arnau Sánchez acaben amb 5 punts meritòris en una competició com aquesta i pugen més de 60 i 30 punts fide respectivament. El fotògraf amb la tasca de reporter només ens ha pogut brindar 3,5 punts, però molt importants per a la seva carrera que tot just ha començat no fa pas tant. Je, je, je.

El fotògraf, l’Hilari Sánchez, que també forma part de l’equip d’avui i de demà, no ha pogut pujar al podi i fer les fotografies a l’hora. Gràcies per les fotos i …

moltes felicitats a tots i sort per a demà. (El torneig comença a les 10.00h).