C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

40a Festa Catalana dels Escacs i LLinars demostrant un gran nivell de joc.

En el matí del diumenge de les Festes de la Mercè de Barcelona, dos equips de Llinars lidiaven pel Campionat de Catalunya per equips de ràpides contra 94 equips més.

El primer equip, format per Josito, Ayats, Laura, Toquero i Sergi Prats; aconseguia una excel·lent 11ª posició absoluta de Catalunya, nomès sent derrotats pel primer equip del Sabadell, que a la postre seria el campió contudent d’aquest campionat, havent deixat darrera seu a la majoria d’equips de 1ª divisió, i havent-se enfrontant a tres equips de Divisió d’Honor que no ens han aconseguit guanyar. Estratosfèrics els 8,5 de 9 punts de Josito al primer tauler, i amb jugadors de gran nivell, … però no ens hem d’oblidar que és l’actual 3r classificat de Catalunya individual de partides ràpides, i a fé que ho ha demostrat.

L’altre equip que portàvem, format per Sergi Collazo, Xavi, Arnau Sánchez, Aramí, Marc i Roc (Sergi i Marc Collazo ens han arribat en bicicleta a la sala de joc! … i venien de El Masnou !), representaven al nostre equip C de la segona categoria provincial. I quin gran torneig que han fet ! D’entrada, han guanyat a un equip de 2a divisió, i partir d’aquí han anat repartint joc tot el que han pogut, on ha destacat el descobriment que al nostre jugador Roc el ritme ràpid li va que ni pintat! En vàries ocasions l’equip l’han format només els joves (tots sub12) i Sergi Collazo ha anant ocupant el primer tauler amb una gran solvència. Xavi s’ha mantingut en la banqueta, … traslladant la seva estràtegia en l’ordre dels equips de cada ronda. Han estat el 3r equip classificat de la segona categoria, … i està clar que aquest joves (incluint algun grandet) ens continuen donant alegries.
(Crònica d’en Joan Antoni Pérez, el presi)