C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Fase Comarcal edats 2012

Finalitzada la fase classificatoròria del Campionat de Catalunya d’edats 2012. El nostre club assoleix èxits en totes les categories, tant a nivell individual com per equips i es consolida com a referent d’escacs base. De d’aquí felicitar a tots els nostres jugadors i jugadores, que un any més omplen el club de trofeigs.

En Gerard ens ha fet arribar la crònica de la darrera jornada, que podeu trobar a continuació. També podeu consultar els resultats i classificacions a l’enllaç de chess-results.

FASE PRÈVIA CATALUNYA EDATS.-

Ja tenim el Comarcal finalitzat i la feina feta. Ara és hora de veure resultats i treure conclusions. La primera, felicitar a tots els 30 esportistes per participar i defensar el nostre Club arreu de la comarca.

I ara al detall i per categories tenim que en el:

Sub-8.

Campions per equips i Medalla d’Argent per en Sergi Prats. No ens ha fallat amb la victòria però si que ens han fallat les matemàtiques. A priori, els 3 desempats i amb diferència sobre el segon, eren a favor abans de començar la ronda, al finalitzar, els desempats s’han girat d’esquena menys el progressiu i la sort no ha estat de cara. Tampoc ha tingut sort en Pau Serrat quan s’ha enrocat en l’última partida, però ha quedat en un meritori 4t lloc, tot i que tenia totes les opcions de podi abans de començar la ronda, ara li queden totes les garanties de fer-ho molt bé al Catalunya. Molt bé també en Manel Pont amb 4,5 punts i en Diego Padilla amb 3,5. La nostra nena en la categoria, la Laia Las Heras, ens ha fet 3 punts que la portaran amb il·lusió a jugar també el Catalunya.

Sub-10.

Campions per Equips i a més a més, es que son tants jugadors que ho fan tant i tant bé, que avui hem tingut que veure com 2 dels nostres és jugaven la Medalla d’Or en la taula número 1 i només al final s’ha decantat per en Marc Rosàs, però l’Àlex Maria ha merescut també estar al podi. La mala sort ha fet que entre ells dos només poguessin sumar un punt. Aquest fet ha portat que quedés en 4t lloc. Destacar també l’actuació de l’Òscar Ceruelo i la Tura Espada amb 5 punts, seguit de l’Edgar amb 4 i la Berta Figueras.

Sub-12.

Campions per Equips i un altre vegada l’escenari ple de color groc. En Gerard Ayats aconseguint la Medalla d’Or i la Sara las Heras que ens ha quedat 3ª absoluta però, la medalla ha sigut a la Campiona Femenina. Resumint, Medalla d’Or per en Gerard Ayats i “Medalla de Bronze” per la Sara Las Heras. I per a més bombo la sort de cara amb el Gerard amb 2 entrades en un sorteig al final de l’entrega de premis per anar va veure la Fórmula 1 al Circuit de Catalunya. En Pau Martín amb 5 punts, Gil Espada i Joel Serrat amb 4,5, Martí Barrios, Pau Toquero i Ferran García amb 4, Núria Panadès, Arnau Figueras i Gorka Ciudad amb 3 i Darío completen l’expedició del sub-12.

Sub-14

Ja sabem que som Sub-Campions per Equips però destacar sobre tot la Medalla d’Argent per a l’Oriol Panadès i “Medalla de Bronze” o Campiona Femenina per la Gemma Clavell, que ens ha fet gaudir de nou del seu bon joc. En Guillem amb els 3,5 punts ha donat la seva part per al trofeu d’Equips. Què volem més? I tot de groc…

Sub-16

També sabíem que amb tants i tants equips a sub-16 alguna cosa cauria i per tant també som Campions per Equips però el més important és la Medalla d’Or per en Dani Gutièrrez, la Medalla d’Argent per en Marc Arnijas i la que tenim novament entre cometes, la de Campiona Femenina, l’ Andrea Lafuente que correspon a la “Medalla de Bronze”.

Sub-18

L’Eloi Castillo ens ha representat amb molta força en aquesta categoria al treure 1, 5 de 4 i amb una diferència mitja de més de 200 punts Elo respecte els seus rivals, el que fa que no aconsegueixi podi, però si augmentar el seu coeficient Elo considerablement.

A tots els que ho feu possible, pares, delegats, entrenadors, i sobre tot, a tots els nostres nanos, per tots vosaltres:

MOLTES FELICITATS!

Gerard Prats.