C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

GUANYEN TOTS ELS EQUIPS DE LA LLIGA A LA R3.

LLINARS – LLEIDA   5,5 – 4,5 … I OCASIÓ RECUPERADA!

Ens visitava un equip habitual de Divisió d’Honor, i teníem expectació i ganes. L’equip recuperava el seu triunvirat central, .. i a fe que ens han donat el que esperàvem d’ells. Un “pitoniso” que ronda pel Club havia pronosticat que si davant feiem 1,5 punts , el matx l’empatàvem, sinó guanyàvem, per darrera. I va i ens donen una tunda als 5 primers taulers (on perdem 1 a 4), … però per darrera fem meravelles i els endosem un 4,5 a 0,5, que ens acaba donant la victòria. Novament, gol als primers minuts de partit; en aquest cas, l’Oriol guanya fàcil al seu rival, i de pas Toquero torna a entregar peça per dos peons! Un mica més tard, els germans Parra ens donen 1,5 punts més. Pau Martín acava el seu entrepà d’esmorzar, i de postres s’acaba menjant al seu rival. Ens posàvem 3,5 a 0,5 contra el tot poderós Lleida (avui sense alguns dels seus titulars, això sí), i la “mosca” de l’ensepogada de Sant Andreu voltava pels passadissos (algun deia, firmem un empat ja i ens assegurem mig punt!!). El presi cau de nou (no pot amb aquest tercer tauler!): 3,5 a 1,5. Rush final!! Al primer tauler Alvarado pinta taules, però aprofitem el seu marge de temps per esperar i decidir que fer. A Toquero se li han defensat molt bé i no pinta bé, Sergi sembla que no podrà perdre i Pawel pinta victòria.  David està en posició inferior, però els de Lleida intenten forçar la partida (ho havien de fer si volien tenir possiblitats). Alvarado signa taules, Toquero cau i, el que són els escacs, … en els apuros de temps Pawel es complica i acaba perdent, … però a la vegada David ja li ha donant la volta a la partida i acaba guanyant.  Ja només queda Sergi, … que dóna el mig punt final de la victòria!! Un gran triomf, que ens permet respirar de nou, en una lliga igualadíssima i que pinta emocions fortes! Tothom s’ha deixat punts a l’aiguera. Els 10 equips estem ubicats entre l’1 i els 2 punts.  La setmana que ve tornarem a parlar amb el nostre “pitoniso” i ens anem a visitar al BARCELONA “B”, també amb un equipas, i on mirarem de continuar sumant!!

(Crònica del presi)


LLINARS  “B” –   GRANOLLERS-CANOVELLES “B”   5,5 – 2,5


El Granollers no portava el seu equip de gala però si el bon rotllo del mestre Flores i companyia  que no va poder puntuar amb l’Asier, (Mestre de paelles, je, je, je). Vam iniciar el matx amb un empat ràpid al tauler 1, i tot i que més tard ja s’esclareixia el tema amb la victòria ràpida de l’Aramí i en Roc, al tauler 2 no pintàven bé les coses i al 7è tampoc. Finalment a aquest se li apareix la verge i alguna cosa més i aconsegueix guanyar, i amb les taules de l’Òscar i les que li van oferir al delegat amb el matx guanyat, després de rebutjar-les, les va acceptar també de bon rotllo (posició igualada) i també així va poder veure el final de l’equip A que va estar emocionant fins al final. Tot dit i fet, per tant 3 de 3 i líders al nostre grup. Propera parada l’Agustí B a Barcelona.

(Crònica d’en Gerard)

CORNELLÀ “D” – LLINARS “C”   1 – 7

Bon resultat avui diumenge 2 de febrer de l’equip C del Llinars. Hem començat molt bé l’enfrontament amb el 0-1 d’en Marc Collazo en 5’, fent un “higado frito” amb sacrifici del Cavall a f7 que ha estat mortal. Tot seguit en Joan Garcia també ens ha donat la 2a victòria en poques jugades i això que porta 3 partides seguides jugant en negres! El 3r punt ha vingut de la mà de l’Eric Iborra que ha col·locat un cavall magnífic que després d’una descoberta ha deixat al seu rival ko., 3-0! El 4rt punt ens l’ha donat l’Abel Company que amb sacrifici de Dama ha aconseguit guanyar peça i tot seguit el punt. L’Arnau Sánchez, el nostre número 1 se n’ha sortit bé d’una obertura que no tenia preparada. Jugant amb negres, li han jugat 1.e4 e5 2.d4 i l’ha sorprès una mica aquest gambit. Poc a poc ha anat millorant la posició fins l’error fatal del contrincant després d’un intercanvi d’alfils i quedant guanyat el final. Un servidor s’ha aprofitat de guanyar peça a l’obertura i rematar elegantment el final. I ja acabant, l’Emili s’ha quedat amb un final superior d’alfils en el que el seu rival ha hagut d’abandonar inevitablement. El punt de l’honor del Castelldefels se l’ha emportat el tauler 5. L’Esteve ha tingut la partida igualada en tot moment però el final de torres ha caigut a favor del Cornellà. Ha estat de poc que no clavéssim el 8-0!. Agrair al Club Cornellà l’afecte que ens ha donat en tot moment, molt amables i bones persones. Moltes gràcies. I nosaltres ja amb 2,5 de 3, ull que venim molt forts!!

7-1 guanyant!!!

(Crònica d’en Sergi Collazo)


GRAN PENYA “C” – LLINARS “D”   1 – 3

Aquesta setmana coincidim amb els sub12, en el nostre desplaçament a Vilanova, és per això que ens organitzem els dos equips en dos vehicles. Sempre és molt més engrescador i motivador anar plegats, el trajecte es fa molt més curt i agradable.
El local de la Gran Penya és molt xulo, la sala de joc, molt bonica i les cadires super còmodes… Així dona gust passar un matí de diumenge!!
L’equip que ens presenten és molt similar al que van presentar la ronda anterior, nosaltres anem disposades a guanyar!! La primera a acabar és la Tura, que s’estrenava aquest any, que gairebé sense adonar-se aconsegueix tenir peça de més i poc després l’escac i mat. Després acaba la Carlota, que després d’aconseguir qualitat, acaba coronat un peó i guanyar la seva partida. Seguidament acabo jo, que tot i guanyar un peó a l’obertura, perdo qualitat i no puc donar-li la volta a la partida, els nens acabaran amb mi, massa tàctica, jejeje. En el cas de l’Adahara, va ser ella, que amb tres cops tàctics, va aconseguir destrossar al seu contrincant. 1-3
Aquest és el primer matx que guanyem, i no serà l’últim…, seguirem donant molta guerra!!
La setmana vinent ens visita un dels equips que lidera la classificació, lluitarem per seguir sumant!!
(Crònica de la Núria)

BARAD “C” – LLINARS “E”   1,5 – 2,5

La reportera  ditxaratxera  torna de nou, una vegada més… però  aquest any fent la crònica de l’equip E. Els nostres jugadors i segons l’ordre  de forces han sigut:  Ferran   Fábregas , Martí  Pareras , Andreu Boix i en  Iago Gayoso . Hem jugat a  Barad  (Terrassa). I sense  més dilacions…, els nostres jugadors han  començat  a jugar molt motivats, en  Iago des del  primer moment no ha donat  treua  al seu contrincant i després  d’1  hora, ha clavat la dama i no  hi ha  Donat  opcions   ha guanyat. En Martí ha vist en un moment determinat que la partida  només  donava  per taules I les ha demanat, el contrincant però no li ha donat, han continuat jugant però realment no hi havia per mes I després de  vàries   jugades s’ han donat la  mà i han fet  taules. 
En  Ferran  amb un  sotilesa  espectacular ha collat al seu contrincant  a poquet a poquet , només dir que el jugador bellugava el cap  dient : no pot ser, no pot ser… Brillant  Ferran … El seu pare em diu:   juga bé, oi? Sentis  orgullós  Sr. Fábregas, juga molt bé. 
L’Andreu  tota la partida ha anat per endavant i ha fet una partida  extraordinària , però no ha pogut ser. Total equip E    1,5 a 2,5  ,de moment 3 de 3.

La Reportera  ditxaratxera
(Crònica per Rafi)


GRAN PENYA “SUB12” – LLINARS “SUB12”   1 – 3


Amanecía el domingo con un largo desplazamiento para visitar al Gran Penya de Vilanova, en el cuál iba a debutar otro gran jugador de nuestra cantera, Víctor Pérez, al cuál deseamos muchos éxitos y que disfrute al máximo!Compartíamos visita con el Equipo D de Dones, por lo que el desplazamiento fue divertido, con la furgoneta amarilla del Llinars y el coche-bus de Carlos repletos de punta a punta!! Como llegamos pronto al local, después de tomar un Cacaolat calentito, Laura, Ariadna, Aleix y Victor entraron juntos en la sala con muchas ganas de llevarse la victoria. El equipo del GPV presentaba algunos cambios respecto al que nos esperábamos y su jugador de más Elo le tocaba medirse con nuestro debutante. En apenas media hora, nuestra Capitana Laura conseguía cazar pieza, al poco Ariadna también ganaba pieza, Aleix comenzaba a lanzar uno de sus típicos ataques devastadores y Víctor mantenía la igualdad, buenas sensaciones en general. El rival de Laura intentó lanzar un peón para ver si podía revertir la situación, pero Laura fue implacable y ganó rápido. A Ariadna también le tocó aguantar la embestida a la desesperada y luego dió mate, nos poníamos 2-0 en apenas 1 hora. Aleix seguía avanzando peones contra el flanco del enroque, y Víctor perdió pieza en un doble, pero mantuvo los ánimos y continuó batallando. A la media hora Víctor ya no pudo resistir más el embate de su rival y acabó cediendo el punto, mientras que Aleix finalizaba su ataque con mate imparable. Nos vamos con una gran victoria por 1-3! Y antes de marchar, juegos de cartas, pasapiezas, y muchas risas!! Un gran Club el GPV, al que deseamos mucha suerte en la liga.

(Crònica d’en Manel Carrasco)