C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Search
Search

Comença l’Obert Calculín 2024 àmb rècord de participació

Aquest any 2024, el dissabte 13 d’abril va arrencar el Obert d’Escacs Calculín, en la seva XI edició, amb pràcticament les mateixes seus que l’any passat, la única diferència, és que la seu BLAVA, s’organitza els 4 dissabtes a Olèrdola. Les altres dues seus, als llocs habituals: La GROGA a Llinars del Vallès i la VERDA a Sabadell, que arrencarà una setmana més tard, el 20 d’abril.

A la Seu GROGA, nenes i nens de fins a 19 clubs diferents, es troben a Can Lletres, un espai fantàstic que sembla que cada any va guanyant adeptes, i es que aquest any s’han hagut de tancar inscripcions abans de la data màxima, ja que es va arribar als 100 inscrits, que és el nombre màxim de participants que es podia acollir aquest any. Les noies i nois han vingut dels clubs de: Argentona, Ateneu Hortenc, Cerdanyola Mataró, Dos Torres Sant Cugat, Figueres, Foment Martinenc, Franqueses, Gavà, Gerunda, Gramanet, Granollers-Canovelles, Llinars, Mollet, Montmeló, PeonNegro, Platja d’Aro, Sant Adrià, Tres Peons i Vall del Tenes.

 

 

 

A la Seu BLAVA, també s’ha superat el nombre d’inscrits de l’any anterior i s’ha guanyat en la participació de més diversitat de clubs, fins a 17 clubs diferents: Cardona, Castelldefels, Catalonia-Joviat, Cornellà, Gavà, Gelida, GP Vilanova, Lira Vendrellenca, Montblanc, Navarcles, Olesa, Pallejà, Peona i Peò, Sitges Prado, Súria, Tres Peons, Vilafranca. El seu local de joc, també és molt ampli i fàcil d’arribar i  d’aparcar.

 

Està enfocat als esportistes de formació, que alguns d’ells serà la seva primera competició federada, però també ens trobem forces esportistes que busquen classificar-se per participar a la final, que enfrontarà a les i als millors de cada categoria i que es durà a terme aquest any el cap de setmana del 1 i 2 de juny, a Vilanova i la Geltrú.

Paral·lelament a aquest torneig, les noies i nois sub14 i sub16 que fa poc que competeixen, poden participar al Calculín Off, que està pensat per ells, ja que no cal estar federat per participar-hi.

Per classificar-se, cal quedar entre els 4 primers de les categories sub8, sub10, sub12 i Off, de la seu on estan jugant. Els 4 primers de cada categoria i seu, participaran a la Final d’Or, i els 3 millors de cada categoria, sub8, sub10, sub13 i Off, s’emportaran el CALCULÍN D’OR.

Sala Calculín Off