C/ Prat de la Riba, 17, 08450 Llinars del Vallès

Telf: 93 841 30 86 // Mòbil/whatsapp: +34 644 72 29 97

Comença el X Obert d’Escacs Calculín 2023

Dissabte 22 d’abril és el tret de sortida d’aquest any del X Obert d’Escacs Calculín 2023, que arrenca en les seus de Sabadell i Llinars amb 123 participants de 29 clubs d’arreu de Catalunya: Arenys de munt, Ateneu Colon, Barberà, Berguedà, Cardona, Castellar, Catalonia-Joviat, Cerdanyola-Mataró, Cerdanyola del Vallès, Espiga de les Corts, Foment, Gerunda, Granollers-Canovelles, Les Franqueses, Llinars, Masnou, Montmeló, Ripollet, Rubinenca, Sant Adrià, SCC Sabadell, Sant Cugat, Sant Joan despí, Tres Peons i Vall del tenes. A l’espera que el primer dissabte de maig arrenqui també la seu de Vilafranca-Vilanova que també sumarà força clubs participants.

Tot i que està enfocat sobretot als infants de formació que comencen a jugar, també hi participen esportistes més experimentats, que busquen sobretot classificar-se per poder jugar la final, que aquest any es jugarà a Llinars el 10 i 11 de juny.

Aquest any, així com ja es va fer l’any passat, es juga paral·lelament el Calculín Off, que està pensat pels sub14 i sub16 que comencen a iniciar-se, o que fa poc que juguen.

Per classificar-se, cal quedar entre els 4 primers de les categories sub8, sub10, sub12 i Off. Els quatre primers classificats de cada categoria i seu jugaran entre ells, per tal d’emportar-se el màxim guardó de la competició: El CALCULÍN D’OR. Aquest màxim guardó, només l’aconseguiran els 3 millors de cada categoria, sub8, sub10 i sub12 i Off.

Seu Sabadell ronda 1
Seu Sabadell ronda 1
Seu Sabadell ronda 2
Seu Llinars del Vallès ronda 1
Seu Llinars del Vallès ronda 1 Calculín Off
Seu Llinars del Vallès ronda 2